0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec potvrdil pozici lídra


Branky


0

V zápase, kde se urodilo velké množství šancí Hradec vyhrál, protože tři proměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný zápas, před skvělou diváckou kulisou nabídlo utkání mezi Hošticemi a Hradcem. Už ve 3. minutě vysunul hoštický Ondřej Šafarčík Lukáše Baďuru do vápna a Tomáš Mrázek musel poprvé vytáhnout výborný zákrok. O minutu později se objevil před hoštický brankářem Daniel Wiweger, ale ukopl se vedle. V 7. minutě šel Hradec do vedení, když nahrávku Radka Holuši se štěstím zužitkoval Daniel Wiweger – 0:1. Pak si Hoštice několikrát vylámaly zuby na skvělém Mrázkovi v bráně Hradce. Postupně Mrázek vychytal Tomáše Wiltsche, Romana Kokoška a Davida Kubalu. Na druhé straně zase napálil Pavel Valenta břevno a Tomáš Krejsa tyč. V závěru poločasu domácí Vojtěch Kopťák vypálil a Mrázek v bráně opět čaroval. 

 

Druhá půle nabídla podobný obrázek hry. V 56. minutě střílel hoštický Baďura těsně mimo. Po hodině hry zahrával rohový kop Norbert Lichý, nejvýše si na něj vyskočil Pavel Valenta a byl nemilosrdný – 0:2. Hoštice pak začaly hrát vabank a Hradec hrozil z rychlých brejků. V 64. minutě hoštický brankář Marek Honka vychytal postupně Tomáše Krejsu, Matyáše Lichého a třetí pokus Richarda Lichého políbil tyčku. V 76. samostatný nájezd Matyáše Lichého chytá skvělý Honka. Podobná situace se opakovala o dvě minuty později. V 81. minutě Honka vychytal tentokrát Tomáš Krejsu. V 84. minutě mohly Hoštice snížit, ale hlavička Martina Slíže míří jen těsně vedle. V 87. minutě využil jeden brejkl hradecký kapitán Tomáš Krejsa, ke kterému se dostal balon po ose Matyáš Lichý, Moc – 0:3. V závěru si už Hradec výhru zkušeně pohlídal a připsal si tři body a přezimuje v čele s šesti bodovým náskokem.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Pro nás to byl nešťastný zápas, V prvním dějství jsme byli jednoznačně lepší, ale nedali jsme šance. Ve druhé části jsme po druhé jejich brance otevřeli hru a skončilo to, jak to skončilo.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Úžasní diváci viděli zápas na velmi dobré úrovni, i když terén byl hodně klouzavý. Utkání nabídlo neskutečné množství šancí a skvělých zákroků brankářů. Klidně to mohlo skončit 10:9, ale i 9:10. My měli více štěstí a v samém závěru i převahu. Díky patří jak divákům, ale i hráčům obou mužstev.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - M. Kokošek [-] , M. Kara [-] (45. J. Grygarčík [-] ) , O. Šafarčík [-] , M. Slíž [-] , V. Kopťák [-] , L. Baďura [-] , T. Wiltsch [-] , D. Kubala [-] , D. Kurzica [-] (83. V. Racko [-] ) , D. Kašný [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - R. Kubánek [-] , P. Valenta [-] (74. L. Petřík [-] ) , R. Dušek [-] , D. Wiweger [-] (88. M. Šimeček [-] ) , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] , T. Krejsa [-] (88. D. Škvára [-] ) , T. Moc [-] , M. Lichý [-] , R. Lichý [-]

Hráči zápasu: M. Honka - T. Mrázek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ŠALATA Jiří - DEDEK Vojtěch, HARAZIM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.