1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

7.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komediální představení rozhodčích v Dolanech


Branky


0

Očekávanému derby přihlížela v Dolanech slušná návštěva. Díky vydřenému bodu Dolanští udrželi první příčku tabulky JOPECO Okresního přeboru Náchodska. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sousedské derby pěkný fotbal nepřineslo. Utkání v 11. minutě ovlivnilo zranění našeho klíčového hráče Radka Kroky, který si poranil koleno. Naši hráči měli míč více na svých kopačkách, ale s nakopávanými vysokými balony si dobře připravená hostující obrana poradila. V 31. minutě zatočil hostující Kašpar z rohového kopu míč přímo do naší branky a prohrávali jsme. Naši hráči ve snaze o vyrovnání kupili chyby, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

 

Po přestávce jsme se utápěli v nepřesnostech. V 64. minutě se na hřišti začalo jiskřit. Hostující Jelínek udeřil loktem do obličeje v nepřerušené hře našeho Semanišina, který se neovládl a za nástroj pomsty zvolil strčení do protihráče. Oba hráči tak byli po zásluze vyloučeni. Více místa na hřišti jsme se snažili využít k vyrovnání, ale naopak větší šance měli hosté, když podnikali rychlé výpady do naší obrany, naštěstí neúspěšně.

 

Vyrovnání jsme se dočkali v 76. minutě, když se křížnou střelou z pravé strany prosadil Jarda Kulang. V 80. minutě se vyznamenal Martin Kubásek, který nádherně vyrazil přímý kop Křováka. O chvilku později předvedl obdobný zákrok hostující Hasník, který vyrazil hlavičku Sedláčka. Když pak v poslední minutě neproměnil šanci Jalovičár, body se dělily. Závěr utkání nebyl naší výstavní skříní. Po chybě rozhodčího Gieciho, který nesmyslně odmával a hlavní rozhodčí následně odpískal ofsajd Sedláčkovi, který dával jasně najevo svůj nezájem hrát, si po ukončení zápasu Sedláček otevřel pusu na hlavního rozhodčího a byl po právu vyloučen. To ovšem rozlítilo naše fanoušky, kteří rozhodčím znepříjemnili odchod ze hřiště.

 

Korunu nechutnosti pak celé situaci nasadil rozhodčí Gieci, který se místo odchodu do kabiny postavil před rozvášněné fanoušky s rukama v bok a s úsměvem na tváři začal vykřikovat nesmysly o pralesní lize a o tom, jak se nám pomstí. To i provedl, když do zápisu o utkání rozhodčí uvedli polopravdy, samozřejmě v náš neprospěch. 

 

Autor: Pavel Martínek, TJ Dolany u Jaroměře

 

Pro úplnost přidáváme i odkaz na zápis o zápase.



Ohlasy k zápasu


TJ Dolany u Jaroměře
Pavel Martínek: "S výjimkou zápasu v Teplicích n. M. jsem výkony rozhodčích chválil. Nevím, kdo tak necitlivě nasadí Gieciho na zápas v Dolanech, kde na jeho staré křivdy nezapomínají a po našem zápase ještě dlouho nezapomenou. Do chvíle, kdy byla možnost vetovat nasazení rozhodčího, byl Gieci na prvním místě černé listiny. Zápis o utkání jsem takto nepodepisoval a byl evidentně upraven po odjezdu rozhodčích z našeho hřiště. Podávat protesty nemá smysl, nebudeme vyhazovat zbytečně peníze."




Sestavy


TJ Dolany u Jaroměře
M. Kubásek [-] - L. Šrajbr [-] , P. Cejnar [-] , L. Praslička [-] (62. M. Jalovičár [-] ) , O. Sedláček [-] - R. Kroka [-] (11. M. Černohlávek [-] ) , J. Kulang [-] , L. Semanišin [-] , T. Kejzlar [-] (60. J. Kopecký [-] ) - T. Náhlík [-] (76. J. Berger [-] ) , I. Tokar [-] -

TJ Velichovky
T. Hasník [-] - M. Novotný [-] , O. Runkas [-] (86. M. Dočekal [-] ) , P. Dyrc [-] , Z. Jelínek [-] , J. Kašpar [-] (90. J. Šubrt [-] ) , V. Špaček [-] (81. M. Sodomka [-] ) , A. Rieger [-] , R. Munzar [-] , L. Křovák [-] , D. Šubrt [-]

Počet diváků: 85. Rozhodčí: Nymsa Jakub - ŠKODA Martin, GIECI Ján.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.