Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka B si z kopce odváží všechny tři body.


Branky


0

Na kopci přivítala rezerva Podskalanu záložní tým ze Sobotky a favoritem zápasu byl bezesporu hostující tým

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotka B v prvním poločase vstřelila dvě branky.

Zápas ovlivnil silný vítr, který foukal hostům v první půli do zad, a na jejich tlaku to bylo znát. Podskalan inkasoval v první půli dvakrát, ale šancí měla Sobotka mnoho, ale další branku nedokázala přidat. První branku zápasu vstřelil v 17. minutě hostující Kubišta Jaroslav a poslal hosty do vedení 0:1. Než se stačily domácí šiky vzpamatovat z prvního úderu, tak přišla druhá rána, když se o tři minuty později prosadil opět Kubišta a Sobotka B rázem vedla 0:2. Před poločasem ze strany Podskalanu Podhradí B snížil Radek Veselý v 40. minutě na 1:2. Za tohoto stavu byl ukončen první poločas tohot nepříliš záživného zápasu.

Druhý poločas obrat nepřinesl a Sobotka B si odváží domů tři body.

Ve druhé půli se odehrálo vše podstatné v úvodních minutách, nejprve hosté zvýšili, když se ve 46. minutě prosadil Bárta a zvýšil na 1:3 pro Sobotku. Poté skóroval po dorážce přímého kopu domácí kapitán Obrmajer v 53. minutě a snížil na 2:3 z pohledu domácího týmu a chvilku nato stanovila celkové skóre Sobotka také z přímého kopu, když vstřelil branku v 55. minutě Halbych Lukáš a uzavřel skóre zápasu na 2:4 pro Sobotku B. V závěru zápasu měl tlak Podskalan, šance byly, ta největší skončila na tyči. Pochvalu za velmi hezký bojovný výkon si zaslouží celá domácí jedenáctka. Bohužel ani snaživý výkon nestačil domácím borcům k zisku bodů proti týmu ze Sobotky.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí B
Dubský Pavel (trenér Podhradí B): Podrobnosti přineseme později.

SK Sobotka B
Chrpa Stanislav (vedoucí Sobotky B): Fotbal hraný na strašném terénu, Sobotka zaslouženě odváží tři body.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí B
H. Odzgan [-] - P. Fiala [-] - K. Kašpar [-] (83. P. Dubský [-] ) , D. Půhoný [-] , R. Veselý [-] , D. Plachý [-] , R. Obrmajer [-] , R. Řezáč [-] , S. Olejarčík [-] , P. Kebus [-] , P. Matouš [-]

SK Sobotka B
V. Pavlíček [-] - F. Stoklasa [-] , J. Kubišta [-] (70. R. Průša [-] ) , V. Bárta [-] , L. Halbych [-] , J. Ort [-] , D. Mikulecký [-] (65. K. Stezka [-] ) , P. Procházka [-] (46. J. Brixí [-] ) , Z. Rulc [-] , J. Nývlt [-] , P. Chrpa [-]

Hráči zápasu: R. Obrmajer - J. Kubišta , L. Halbych .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.