5:1
(3:0)
80. D. Jebavý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětenice deklasovaly soupeře ze Žeretic.


Branky


6. A. Mašín , 9. T. Jenda (p.) , 36. A. Mašín , 58. T. Jenda , 84. M. Řehák - 80. D. Jebavý (p.)
0

Před zápasem byl všem znám favorit zápasu, kterým byl domácí tým. Naopak soupeř ze Žeretic přijel do Dětenic s otevřeným hledíma amohl jen překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas Dětenice rozhodly o výsledku zápasu.

V prvním domácím utkání byl největším problémem pro domácí pouze přístup na internet. Když se podařilo spojení navázat a sepsat zápis, utkání bylo zahájeno a domácím se podařilo v prvních deseti minutách celkem lehce vstřelit dva góly. První po nepříliš dobře zahraném rohovém kopu se hostující obraně nepodařilo odehrát míč, ten se dostal k Adamu Mašínovi a ten zavěsil v 6. Minutě a stanovil skóre zápasu na 1:0 pro domácí tým. Druhý vstřelil Jenda z pokutového kopu v 9. minutě a rázem byl stav zápasu 2:0. Jako by se domácí borci uspokojili, a proto další průběh zápasu nenabídl žádný atraktivní fotbal. Až v 36. minutě se domácím podařilo na pravé straně vybojovat míč a poslat míč před bránu, kde ho Porš poslal do prázdné brány a zvýšil na poločasových 3:0 pro Dětenice. 

Druhý poločas již změnu stavu zápasu nepřinesl.

Druhá půle probíhala stejně jako první - domácí tlačili, tvořili si šance, které se nedařilo proměnit, a stav zápasu se tedy dlouho neměnil. Až domácí Jenda konečně protrhl smůlu a prostřelil hostujícího brankáře, když se prosadil v 58. minutě a zvýšil na 4:0 pro domácí hráče. I přesto, že mohl přidat další, do konce zápasu se již tento hráč neprosadil. Po ojedinělé a úplně zbytečné chybě domácího stopera se do šance dostali i hosté. Podařilo se jim snížit z pokutového kopu, když na 4:1 snižoval hostující Drahoš Jebavý. Po vystřídání se na závěr do listiny střelců zapsal domácí sváteční střelec Martin Řehák, který se prosadil v 84. minutě a stanovil konečný výsledek dnešního zápasu na 5:1. Po zásluze tedy všechny tři body zůstaly v Dětenicích a Žeretice odjíždějí domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


Dětenice
Antoš Vlastimil (trenér Dětenic): Podrobnosti přineseme později.

Žeretice
Řeháček Tomáš (trenér Žeretic): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


Dětenice
J. Najman [-] - M. Kubín [-] , D. Kuzma [-] (63. J. Rykl [-] ) , P. Siřínek [-] , M. Dlask [-] - T. Jenda [-] , M. Novotný [-] (59. M. Řehák [-] ) , J. Rys [-] , M. Šolc [-] - A. Mašín [-] , J. Porš [-] (46. D. Dolejš [-] )

Žeretice
J. Szkibik [-] - V. Udržal [-] , M. Šeps [-] , J. Udržal [-] (46. T. Řeháček [-] ) , O. Saganovskyy [-] , J. Bystroň [-] , J. Jiránek [-] (60. M. Honzák [-] ) , D. Linek [-] , D. Havelka [-] , D. Jebavý [-] , M. Švec [-]

ŽK: 1. M. Kubín , 1. J. Rys - 1. V. Udržal .
Hráči zápasu: T. Jenda - D. Jebavý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KRIEGLER Pavel - BACOVSKÝ Jan (N), ZEMÁNEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.