0:1
(0:0)
87. T. Jenda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:30

16.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice B nakonec žádný bod z tohoto zápasu nebrala, když o výsledku rozhodl kanonýr Jenda.


Branky


87. T. Jenda
0

Utkání dvou týmů z čela tabulky se odehrálo na jičínské umělé trávě, což jistě bylo důležitým faktorem pro oba týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl.

První jarní zápas čekal hráče ze Železnice proti týmu z Dětenic. Utkání dvou týmů z čela tabulky se odehrálo na jičínské umělce a od úvodních minut Dětenice železnickou rezervu přehrávaly lepším pohybem a kombinací, v koncovce se ale hostující střelci nedokázali v prvním poločase prosadit. Ve 26. minutě musel střídat po nezaviněném zranění dětenický rychlík Dolejš, útočná síla hostujícího týmu  trošku ochabla, přesto přišly další brankové příležitosti. Železnici držel ve hře přehledem a jistými zákroky  golman Čistecký, a proto v kolonce branek svítil neustále stav 0:0. Do konce poločasu již branka nepadla a mužstva odcházela do kabin za bezbrankového stavu. V kabinách tak bylo potřeba nabudit ofenzivní sílu a pokusit se vstřeli rozhodující branku, protože byl předpoklad, že k vítězství bude stačit jedna branka, což se nakonce potvrdilo.

Druhý poločas byl vyrovnaný a branku vstřelil jen hostující Jenda, který rozhodl o vítězství Dětenic.

V druhém poločase se hra vyrovnala, ale hrálo se především mezi vápny, střelecké pokusy byly buď nepřesné, nebo si s nimi oba brankáři poradili Takže branka, která by rozhodla zápas stále nepřicházela a oba brankáři stále drželi čistá konta a šanci na tři body pro svůj tým. Jak ale bylo již výše napsáno, tak o zápase rozhodla jedna branka. Rozhodnutí tedy přinesla až 87.minuta, kdy železnická obrana nedokázala vyřešit jednoduchou situaci a nahrála míč přímo na nohu kanonýra Jendy, který z hranice pokutového území technickou střelou rozhodl o výhře Dětenic 0:1. Jediná branka ke koci zápasu tak rozhodla více než vyrovnaný zápas Železnice B a Dětenic, když o vítězství rozhdol kanonýr Jenda Tomasz a svému týmu tak vystřeli důležité tři body  v prvním jarním zápasu na umělé trávě v Jičíně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice B
Kozák Pavel (jednatel týmu Železnice): Hosté byli pohyblivější a fotbalovější, nás dlouho držel nejlepší hráč na hřišti Čistecký. Chyba, kterou jsme darovali Dětenicím tři body, se dá čekat u žáčků, ale ne u zkušených hráčů – druhá věc je, že to Jenda trefil náramně.

Dětenice
Antoš Vlastimil (trenér Dětenic): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Železnice B
J. Čistecký [-] - J. Kyselo [-] , K. Ziegelheim [-] , J. Nožička [-] , M. Pejskar [-] - O. Daniš [-] (65. J. Zachoval [-] ) , T. Rejmont [-] (46. F. Mareček [-] ) , O. Drahoňovský [-] , P. Smolík [-] (63. R. Břeský [-] ) - M. Daniš [-] , P. Bičiště [-] (80. J. Daniš [-] ) -

Dětenice
J. Najman [-] - J. Porš [-] (90. M. Kubín [-] ) , V. Dolejš [-] (26. A. Mašín [-] ) , M. Novotný [-] (70. D. Kuzma [-] ) , M. Bacovský [-] (88. J. Rykl [-] ) , J. Rys [-] , T. Jenda [-] , M. Šolc [-] , M. Jozífek [-] , P. Siřínek [-] , M. Dlask [-]

Hráči zápasu: J. Čistecký - T. Jenda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Soukup Pavel - ZIEGELHEIM Kamil (N), BACOVSKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.