5:3
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětenice porazily Libuň 5:3.


Branky


15. J. Rys , 29. V. Dolejš , 31. V. Dolejš , 52. L. Němec (vl.) , 65. V. Dolejš - 72. P. Škopán , 75. J. Holec (p.) , 78. J. Reinberger
0

Dětenice chtěly v domácím zápase naplno bodovat, což se jim nakonec díky prvnímu poločasu podařilo, když nad Libuní zvítězily 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dětenice první poločas vyhrály vysoko 3:0.

Zápas začal neočekávaně náporem hostí, kteří pohybem a aktivitou předčili domácí. Převaha však byla pouze optická a domácí se postupně dostávali do zápasu a přebírali iniciativu. Na rozdíl od hostí ji korunovali gólem v 15.min, kdy po šikovně rozehraném trestném kopu skóroval domácí Rys. Domácí převzali otěže zápasu do své režie a zatlačili hosty do defenzivy. Převahu vyjádřili několika dalšími šancemi, z nichž dvě využil hráč domácích Viktor Dolejš. 3:0. Domácí tým tak odcházel do kabin za výrazného vedení 3:0, ale bylo na nich, aby nedošlo k uspokojení a navrácení soupeře do zápasu v druhém poločase.

Druhý poločas byla lepší Libuň, ale nakonec stejně odešla poražena 5:3.

Když na začátku druhého poločasu vstřelil ještě 4. gól přímo z rohu, bohužel s tečí obránce, takže mu nebyl připsán a v 65. min. krásně přeloboval hostujícího brankáře, zdálo se, že domácí dokráčí do vítězného konce v exibičním tempu. Hostující mužstvo je však potřeba pochválit, že nesložili zbraně a neustále hráli s chutí a zápalem i za takto nepříznivého stavu. Domácí prostřídali některé hráče a mužstvo na chvíli ztratilo koncentraci a zapomnělo na bránění. Během osmi minut mezi 72. a 78. min se hosté 3x trefili - krásně z trestného kopu, z penalty a rozložené domácí obraně do prázdné brány. Domácí se naštěstí vzpamatovali a další drama již nepřipustili. Divoký výsledek již nedoznal změn a domácí si připsali další tři body do tabulky III. třídy.



Ohlasy k zápasu


Dětenice
Bobek Michal (funkcionář Dětenic): Zasloužené vítězství domácích pokažené výpadkem v druhém poločase.

TJ Sokol Libuň
Veselý Pavel (Libuň): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


Dětenice
J. Najman [-] - R. Dlask [-] , M. Dlask [-] (60. M. Bobek [-] ) , M. Jozífek [-] , M. Kubín [-] - M. Novotný [-] , D. Kuzma [-] (34. M. Bacovský [-] ) , J. Rys [-] (67. M. Řehák [-] ) , M. Šolc [-] - A. Mašín [-] (88. P. Siřínek [-] ) , V. Dolejš [-] (90. L. Rykl [-] )

TJ Sokol Libuň
J. Krouza [-] - J. Marek [-] , T. Daňo [-] (73. J. Tyrychtr [-] ) , O. Morávek [-] , P. Škopán [-] , J. Holec [-] , T. Horký [-] , J. Reinberger [-] , P. Dlouhý [-] , L. Němec [-] , T. Morávek [-] (60. T. Veverka [-] )

ŽK: 50. M. Dlask , 82. A. Mašín - 90. J. Reinberger .
Hráči zápasu: V. Dolejš - L. Němec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kučera Jan - BACOVSKÝ Jan (N), VESELÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.