2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlunice porazily Milíčeves po pokutových kopech.


Branky


0

Žlunice přivítali na svém hřišti soupeře z nedaleké Milíčevse, takže se jednalo o malé derby. Dal se očekávat vyrovnaný zápas, což průběh zápasu také potvrdil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté o jednu branku.

Oba soupeři šli do zápasu s vědomím, že budou chtít získat všechny tři body do tabulky okresního přeboru. Milíčeves se nachází v dobré formě a jistě chtěla vzestup formy potvrdit i ve Žlunicích. Od úvodního hvizdu se hrálo více na polovině domácího týmu. A již ve 13. minutě dával branku na 0:1 Novotný, když usměrnil míč po rohovém kopu do brány a dostal tak hosty z Milíčevse do vedení. Hosté si nadále vytvářeli gólové příležitosti, které ale do konce prvního poločasu neproměnili, a proto se stav zápasu již do poločasu nezměnil. Do kabin tedy odcházeli o jednu branku spokojenější hostující hráči. Domácí tým naopak musel přidat, aby výsledek zápasu obrátil ve svůj prospěch. 

Žlunice vyrovnali a šlo se na penalty.

Domácí hráči šli po důrazné domluvě v kabině s odhodláním vstřelit branky a otočit průběh zápasu ve svůj prospěch. Ve druhém poločase se hra tedy začala vyrovnávat a přibližně od 70. minuty měli domácí hráči navrch. Hosté z Milíčevse hlavně hrozili hlavně z rychlých protiútoků, s čím měla domácí obrana velké problémy. Přibližně v 80. minutě se pokouší hráč Milíčevse z 35 metrů přelobovat brankáře, který stál na malém vápně, a jen s vypětím všech sil se podařilo domácímu brankáři Smutnému tuto střelu vyrazit aspoň na břevno. V 90. minutě hází Šádek dlouhý aut do malého vápna, kde vyběhnutý brankář míč neudrží a Szamko dává gól na konečných 1:1. 

Bod navíc si připsali domácí hráči, když vyhráli na penalty 2:0.

V penaltovém rozstřelu uspěli domácí, kteří proměnili všechny své kopy a hosté ani jednu.



Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (hráč Žlunic): Bohužel herně se nám poslední zápasy nedaří, už v Libáni byla předvedená hra mizerná a teď to bylo snad ještě horší. Aspoň že ve druhém poločase začali hráči makat a podařilo se nám vyrovnat. Dva body ze zápasu jsou úspěch.

FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (hráč Milíčevse): Ohlas přineseme později.



Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - M. Fiala [-] (50. Z. Hamerka [-] ) , P. Jiřička [-] , T. Pižl [-] (68. O. Tomi [-] ) , J. Kroupa [-] , O. Sys [-] (46. P. Soukup [-] ) , O. Šádek [-] , P. Jančák [-] , L. Sajdl [-] , P. Sebera [-] (46. Z. Myška [-] ) , T. Szamko [-]

FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - J. Čapek [-] (48. M. Havránek [-] ) , V. Havelka [-] , F. Vanda [-] , M. Marhan [-] , J. Roman [-] , J. Berný [-] , P. Špicar [-] (32. J. Březský [-] ) , J. Roman [-] , L. Novotný [-] , M. Roman [-]

ŽK: 23. L. Novotný , 40. J. Roman .
Hráči zápasu: J. Smutný , T. Szamko - M. Bursa , L. Novotný .
Místo: Žlunice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Erlebach Jiří - KRISTIŇÁK Jan, PLÍŠEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.