0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutice v domácím zápase podlehly Hořicím


Branky


0

Tento zápas byl takovým malým derby, takže domácí hráči do utkání šli s tím zkusit konečně zabodovat a přiblížit se k předposlednímu celku tabulky okresního přeboru.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas žádnou branku nepřinesl.

Zápas domácí hráči z Chomutic rozehráli velice dobře, vypracovali si několik slibných šancí, ale bohužel je opět nedokázali proměnit, což je v posledních zápasech pro ně typické. Často výkon Chomutic je na dobré úrovni, ale bohužel nemohoucnost v útočné fázi je připraví o bodový příděl do tabulky okresního přeboru. První poločas tedy skončil 0:0 a obě mužstva odcházela do kabin s dobrým pocitem, protože všichni hráči odvedli kvalitní výkon, který potěšil všechny diváky. Hořice B jistě nebyly s výsledkem spokojeni, protože jako favorit utkání měly mít Hořice v poločase lepší výchozí pozici s určitým brankovým náskokem. Domácí ale hráli dobře a nechtěli jistě dát body soupeři zadarmo.

Druhý poločas vyzněl pro hosty a přinesl jim bodový příděl.

Do druhé půlky šli domácí hráči s odhodláním tento zápas vyhrát! Bohužel pro domácí, hosté z Hořic dali po standardní situaci branku na 0:1, když se ve 48. minutě prosadil Melichar Jiří. Tento gól ale domácí nabudil k výkonu, kdy konečně předváděli fotbal, na který byli domácí diváci zvyklí! Svou bojovností si domácí vytvářeli šance, ale bohužel opět je nedokázali proměnit! A když ve vápně zcela sám neproměnil tutovku domácí hráč Novotný a z protiútoku hosté dali na 0:2 (63. minuta – Stuchlík Jan), bylo na domácích vidět znatelné zklamání. Ale přesto bojovali a chtěli ještě něco s utkáním udělat. Bohužel díky tomu, že domácí hráči vysunuli obranu, aby podpořili útočnou činnost, se hosté dostávali do šancí, které dokázali proměnit a vsítili ještě dva góly a tak zápas skončil 0:4 pro Hořice. Prosadil se dvakrát Rubeš Josef (70. a 75. minuta zápasu). Zápas byl ukončen za stavu 0:4 a tři body si po brankách v druhé půli odvezli hosté z Hořic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Konečně se hrál fotbal, který jsme si představovali hrát o záchranu. Bohužel neproměněné šance nás stály dobrý výsledek! Ale musím poděkovat všem hráčům za bojovnost a věřím, že v dalších zápasech budeme bodovat. Ještě musím pochválit dvě posily, které přišly. A to záložníka Lukáše Morkse a brankáře Jiřího Soukupa, oba předvedli velmi dobrý výkon. Také chci poděkovat oběma rozhodčím za bezchybný výkon, který předvedli.

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí týmu Hořice B): Komentář přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
J. Soukup [-] - L. Huráň [-] , O. Plítek [-] , T. Scháňko [-] - M. Plítek [-] (46. O. Jezbera [-] ) , M. Šubrt [-] , J. Gabriel [-] (67. P. Procházka [-] ) , L. Morks [-] (82. L. Kloutvor [-] ) - A. Budina [-] , J. Novotný [-] , O. Lemberk [-]

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - J. Stuchlík [-] , T. Lacina [-] , M. Tomáš [-] (60. D. Šubr [-] ) , R. Machek [-] (46. J. Kočí [-] ) - J. Trejbal [-] (46. A. Pour [-] ) , J. Rubeš [-] , J. Antoš [-] , P. Kolovrátník [-] - M. Sláma [-] , J. Melichar [-] (74. P. Hátle [-] )

ŽK: 48. J. Novotný - 70. A. Pour .
Hráči zápasu: J. Soukup , L. Morks - J. Rubeš , J. Stuchlík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Plíšek Martin - KLEIN Matěj, VOŇKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.