4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice zásluhou tří branek Bartáka zvítězila nad Žlunicemi.


Branky


20. M. Beránek , 44. D. Barták , 50. D. Barták (p.) , 52. D. Barták
0

Železnice přivítala na domácí půdě nepříjemného soupeře ze Žlunica dal se očekávat vyrovnaný zápas. DOmácí hráči se ale vyspali výborně a soupeře ze Žlunic jednoznačně porazily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Železnice se ujala v prvním poločase vedení 2:0.

Po rozpačitém úvodním utkání v nedaleké Milíčevsi, kde Železnice vyhrála se štěstím po vlastní brance domácího hráče, tentokrát začali hráči domácí Železnice aktivněji a od začátku měli mírně navrch proti soupeři ze Žlunic. Ve 20. minutě se ukázalo, jak důležitý pro velikonoční oslavy je Beránek – ten železnický po pěkné individuální akci překvapil brankáře Žlunic Smutného střelou z levé strany  a poslal domácí do vedení - 1:0. V další fázi tohoto předvelikonočního zápasu sice Železnice kontrolovala hru, ale zbytečně ztrácela míče nepřesnými přihrávkami. Dvě minuty před přestávkou se do velké šance dostal hostující hráč Sajdl, ale mířil jen do tyče branky domácího brankáře Čisteckého. Hned z protiútoku zvýšoval na 2:0 po chybě hostující obrany vydařenou akrobatickou střelou Barták a stanovil tak poločasové skóre.

V druhém poločase si Železnice zápas pohlídala a přidala ještě dvě branky.

O osudu zápasu rozhodl nástup do druhého poločasu ze strany domácích hráčů, kteří vstřelili rozhodující branky. Vstup do druhé půlky opět tedy Železnici vyšel – nejprve  ve 49. minutě zahráli hosté ve vápně rukou a Barták z penalty nedal Smutnému šanci – 3:0. V 52. minutě utekl žlunické obraně po pravé straně Beránek, předložil  před prázdnou branku Bartákovi, který pohodlně završil hattrick, na což mu stačilo pouhých 8 minut!!!! Za tento výkon byl Barták nominován do sestavy kola a bude jistě horkým favoritem na vítězství v tomto hlasování o hráče 17. Kola okresního přeboru. I v dalším průběhu byla Železnice aktivnější, další příležitosti ale využít nedokázala, a protože i dvě možnosti hostí skončily nezdarem, do konce zápasu se skóre nezměnilo. Domácí si tedy do tabulky připsali další tři body po překvapivě jednoznačné výhře nad Žlunicemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel týmu Železnice): Myslím, že naše vítězství je zasloužené, byli jsme aktivnější, lépe kombinovali a dostávali se do šancí. Stále tam ale bylo hodně chyb a nepřesností. Hosté nehráli špatně, ale zaspali nástup do druhé půle, což utkání rozhodlo. Z pozornost stojí střelecké představení Dana Bartáka, kterému k hattricku stačilo pouhých osm minut.

TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (hráč Žlunic): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Železnice
J. Čistecký [-] - M. Karban [-] , T. Jerie [-] , J. Bartoš [-] (73. J. Nožička [-] ) , M. Daniš [-] (78. Š. Kracík [-] ) - D. Král [-] , M. Beránek [-] , F. Kadlec [-] (62. P. Tarant [-] ) , F. Procházka [-] (53. P. Bičiště [-] ) - P. Crha [-] (82. O. Drahoňovský [-] ) , D. Barták [-]

TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - O. Sys [-] , P. Jiřička [-] , J. Roman [-] (46. P. Jančák [-] ) , T. Pižl [-] , J. Kroupa [-] , P. Soukup [-] (46. D. Horák [-] ) , O. Šádek [-] (66. O. Tomi [-] ) , L. Sajdl [-] (75. Z. Hamerka [-] ) , P. Sebera [-] , T. Szamko [-]

ŽK: 65. M. Beránek - 38. P. Jiřička , 42. T. Pižl , 59. O. Šádek .
Hráči zápasu: J. Čistecký , T. Jerie , D. Barták - T. Szamko .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Materna Zbyněk - ŠAMKO Vladislav, KROB Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.