Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutice dostali v domácím zápase na frak od L.Bělohrad B


Branky


80. A. Kloutvor - 7. M. Loner , 14. P. Novák , 37. T. Nezbeda , 40. T. Nezbeda , 47. M. Loner , 48. T. Nezbeda , 52. M. Černý (p.) , 64. M. Loner , 76. M. Šorm , 83. L. Zejfart
0

Po zimní přestávce se bělohradské mužstvo na úvod jara představilo v Chomuticích, které mají jediný bod v tabulce OP a obrovské starosti se setrváním v této soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo o zápase rozhodnuto, když hosté vstřelili 4 branky.

Domácí hráči nastoupili na perfektně upravený pažit v červených dresech, hosté sáhli po černobílé kombinaci. V jejich sestavě se v prvním mistrovském zápase objevila nová posila v podobě Michala Špidlena, který do sestavy zcela jistě „zapadne“ a stane se posilou. Po uvodním rozkoukávání se do první menší šance dostali domácí, ve 3. min. odcentroval zprava Plítek na Novotného, jehož slabou hlavičku Kraus v pohodě chytil. V 6. min. střílel hodně nepřesně Michal Kloutvor a poté již začali úřadovat hostující hráči. V 7. min. se k rozehrání přímého kopu z levé strany postavil excelentní střelec z těchto příležitostí M. Loner a krásnou střelou pod břevno otevřel dnešní skóre – 0:1. Hned po rozehrání se zčistajasna v šanci objevil Sýkora, ale Kraus skvěle vyběhl a tutovku zneškodnil. To byl velmi důležitý okamžik pro další fázi zápasu. Ve 14. min. vymyslel Loner šanci pro Nováka. Nádherně ho vysunul, Novák v pokutovém území přehodil domácího brankáře a dobíhající beci již na brankové čáře neměli šanci – 0:2. V další minutě se V. Nezbedovi podařilo zblokovat střelu Lemberka, která by se do Krausovy brány asi vešla. Minutu poté se do domácího vápna probil Špidlen, zakončil, Šimberský skvěle vyrazil před sebe, ale nikdo z hostů se k dorážce nedostal. Hosté byli na koni a další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. V 18. min. rozehrál Loner rohový kop, ale Špidlen hlavičkoval vedle. Ve 26. min. se po stejné standartce totožná dvojice snažila o navýšení skóre, ale Špidlenovi chyběl krok k úspěšnému zakončení. Na druhé straně přišla jedna z mála ztrát míče hostujících hráčů, Novotnému se podařilo získat balón, popoběhl a střelou po zemi k pravé tyči vyzkoušel Krause. Ve 30. min mají domácí možnost zahrání trestného a rohového kopu, ale hostující obrana vše s klidem vyřešila. Utkání nabralo zcela jasný směr ve 37. minutě, kdy T. Nezbeda před domácím vápnem vybojoval míč, vnikl dovnitř, kde byl sice faulován, ale nezačal válet sudy a dožadovat se po sudím s roztaženými pažemi penalty, jak to mnohdy vidíme jinde, ale vše ustál, pokračoval v akci, kterou zakončil prudkou střelou na – 0:3. Přišla tak důležitá gólová odměna, kterou si tento mladý hráč zcela jistě zasloužil. A aby bylo hostujícímu útočníkovi ještě veseleji, přišla ve 40. minutě akce Černého s Lonerem, kterou z malého vápna opět zakončil – 0:4.

V druhém poločase pokračovala demolice domácího týmu.

Druhý poločas začal, jako ten první skončil, to jest dalšími střeleckýmí úspěchy hostujícího týmu. Dvě minuty po přestávce se k pravé tyči technicky trefil M. Loner – 0:5. Ve 48. min. přihrál Špidlen do šance T. Nezbedovi, který ji střelou pod břevno přetavil v hattrick – 0:6. V 52. min. dostal M. Šorm přihrávku do vápna od Lonera, ve vyložené šanci byl faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop a M. Černý si s ním poradil po svém – 0:7. V 62. min. střílí Špidlen z přímého volného kopu jen do domácí zdi. Za další dvě minuty se již hosté ale znovu radovali. Bičiště přihrál Mindlovi, ten Lonerovi, který dnes také zkomletoval svůj hattrick – 0:8. V dalších minutách s řešila jen pověstná desítka a Krausovo čisté konto. Po Mindlově akci se do brány netrefil Novák, na druhé straně předložil Novotný Sýkorovi, ten ale trefil jen L. Feixe. V 73. min. měl jasnou loženku Mindl, vystihl příhru beků, běžel sám na gólmana, ale rozhodl se pro lob, který nevyšel. O chvíli později se předvedl Kraus, který včasným výběhem zhatil šanci domácímu útočníkovi. V závěru se tak ke gólovému slovu dostali hráč, kteří střídali a ve střílení branek zatím patří mezi ty méně zmiňované. V 76. min. rozehrál Suchánek rohový kop a M. Šorm hlavou zvýšil na 0:9. V 80. min. se pomeznímu sudímu zželelo dnešních útrap domácích hráčů a příznivců. Třímetrový ofsajd se dle vyjádření hostů ale přehlédnout dá a tak si A. Kloutvor připsal jediný dnešní úspěch chomutického mužstva – 1:9. Hosté při této situaci čekali odmávání jasného ofsajdu, přestali hrát a Kraus v bráně neměl na trio domácích žádnou šanci. Podle hostů je jen škoda, že o čisté konto přišel tímto způsobem. 83. minuta přinesla jubilejní 10. gól hostujícího týmu. Suchánek rozehrál roh, M. Šorm prodloužil na L. Zejfarta, který míč uklidil k levé tyči – 1:10. Petr MIloš z hostujícího týmu uved k této brancel: ,,Jestli se nepletu, tak to byl premiérový gól tohoto hráče v dospělém dresu.´´ Poslední střelecký pokus vyslal na chomutickou bránu v 89. min. Špidlen z přímého volného kopu ze 40 metrů, ale míč skončil nad.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Věděli jsme že nás čeká dost silný soupeř , přesto jsme utkání vůbec nezvládli!! Několik chyb našeho brankáře a samozřejmě hráčů Nás stálo deseti gólový příděl! To je hrozně moc, takhle se o záchranu nehraje! Musíme se z toho poučit a jít dál. Čeká nás ještě dost zápasů k tomu aby jsme se zachránili! Černou kaňkou je další zranění domácího hráče, touto cestou bychom mu chtěli popřát "brzké uzdravení". Ještě bych chtěl poděkovat všem třem rozhodčím, který tento zápas odřídili bez chyb a s přehledem!

SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí L. Bělohrad B): Co říci k zápasu? Naše dnešní vítězství se nesmí přecenit. Soupeř je v obrovské krizi, jeho hvězdy, které ho táhly v minulých sezónách, jsou naprosto vyhaslé. Doba, kdy Chomutice hrály o přebornický titul je tatam. Na druhou stranu byla z našich hráčů cítit chuť hrát pěkný kombinační fotbal a to je dobré znamení pro příští zápasy, ve kterých to v žádném případě nebude takhle jednoduché. Přesvědčit nás o tom budou určitě chtít již v sobotu 15. 4. 2017 Hořice B. Zápas na posvátném vrchu Gothard začne v 17:00 hod.



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
P. Šimberský [-] - L. Huráň [-] , O. Plítek [-] , T. Scháňko [-] - P. Procházka [-] , M. Kloutvor [-] (26. O. Jezbera [-] ) , M. Šubrt [-] , O. Sýkora [-] - A. Budina [-] (68. A. Kloutvor [-] ) , J. Novotný [-] , O. Lemberk [-]

SK Lázně Bělohrad B
D. Kraus [-] - P. Novák [-] , D. Michálek [-] (46. M. Šorm [-] ) , M. Loner [-] , M. Špidlen [-] , T. Nezbeda [-] (75. L. Zejfart [-] ) , M. Černý [-] , L. Feix [-] , V. Nezbeda [-] (60. R. Suchánek [-] ) , D. Mindl [-] , J. Bičiště [-]

ŽK: 56. M. Šubrt , 87. P. Procházka - 31. J. Bičiště .
Hráči zápasu: A. Kloutvor - M. Loner , T. Nezbeda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.