5:1
(1:1)
11. L. Kraus
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlunice vyhrály nad Podhradím jednoznačně 5:1


Branky


43. T. Szamko , 54. T. Szamko , 65. J. Smutný , 75. Z. Myška , 80. J. Roman - 11. L. Kraus
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen smírně 1:1.

Dal se očekávat zajímavý zápas, protože domácí tým chtěl jistě naplno bodovat a hosté z Podskalanu Podhradí pod vedením trenéra Voldána Romana se chtěli jistě výsledkově i herně zvednout. Ač výsledek hovoří jednoznačně, tak jednoznačný zápas to rozhodně nebyl. Hned ze začátku zápasu domácí hráči Žlunic měli několik gólových šancí, které bohužel pro ně nedali a tak šli do vedení hosté a to už v 11. minutě, když se prosadil hráč Podskalanu Kraus Lukáš. Hra v prvním poločase byla vyrovnaná a šance si vytvářeli oba týmy. Dvě minuty před koncem prvního poločasu se podařilo domácím vyrovnat na 1:1, když ve 43. minutě vyrovnával  Szamko Tomáš.

Druhý poločas ovládli domácí a zvítězili 5:1.

První poločas byl ukončen za remízového stavu 1:1, takže oba týmy byly k bodovému zisku oba stejně blízko. Ve druhém poločase zvyšuje v 53. minutě na 2:1 svým druhým gólem Szamko. Hosté se poté snažili o vyrovnání a Žlunice dostávají chvílemi pod tlak a brání na hranici velkého vápna. V 65. minutě zvyšuje na 3:1 Smutný, který dostal zpětnou přihrávku na penaltu a uklízí míč k levé tyči. V 75. minutě dává po rohu gól Myška. O výsledku utkání už je rozhodnuto, Žlunice hrají v klidu a hraje se převážně na půlce Podskalanu Podhradí. Na konečných 5:1 zvyšuje Roman po 20 metrovým sprintu, kdy přešel přes obránce a dává míč podél brankáře k tyči. Tři body tak zůstávají ve Žlunicích a hosté odjíždějí bez bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (vedoucí a hráč Žlunic): Podrobnosti přineseme později.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Dnes to byla pravá zabijačka. Bohužel to není poprvé. Dvě odpuštěné penalty proti domácím za stavu 1:0 pro nás a 1:1. Gól na 2:1 z třímetrového ofsajdu před naší lavičkou, to už se nedá. Pomezní i hlavní se nám jen smáli. Celý zápas jsme lepší, ale skončilo to debaklem.



Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
Z. Hamerka [-] - T. Szamko [-] (77. O. Vitvar [-] ) , O. Sys [-] , D. Bílek [-] , Z. Myška [-] , P. Jiřička [-] , O. Šádek [-] , P. Jančák [-] , M. Fiala [-] , J. Roman [-] (82. O. Tomi [-] ) , J. Kroupa [-] (46. J. Smutný [-] )

SK Podskalan Podhradí
M. Mauer [-] - J. Štolovský [-] , J. Kořínek [-] , P. Pištěk [-] , P. Matouš [-] - D. Zelinger [-] (81. S. Olejarčík [-] ) , M. Portyš [-] , L. Kraus [-] , M. Veselý [-] , R. Voldán [-] (69. M. Říha [-] ) - O. Ramšák [-] (65. J. Ramšák [-] )

ŽK: 46. M. Fiala - 16. D. Zelinger .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kučera Jan - VYSUČEK Pavel, SMUTNÝ Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.