Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov B ve druhé půli rozhodl o své výhře


Branky


0

Zásluhou čtyř branek otočil Budišov nepříznivý stav 0:1 z první půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Jakub Musil

První zápas sezóny mezi Budišovem B a Březníkem se měl odehrát původně v Březníku, ale díky pouti byli hostitelé prohozeni. Březník se pohyboval po celou minulou sezónu v klidném středu tabulky. Budišov byl naopak po celou dobu namočen v pásmu sestupu. Přesto dokázal Budišov Březník na svém hřišti v podzimním klání porazit 3:2. Prvního podzimního gólu se nejprve dočkali hosté z Březníku, které poslal do vedení Jakub Musil -0:1. Domácí své šance nevyužili, a tak do kabin odcházeli spokojenější hosté.

V druhé půli přišla domácí kanonáda

Po změně stran však přišel nápor domácích a vývoj utkání se začal pomalu ale jistě převracet na jejich stranu. Již v 50. minutě vyrovnal na 1:1 Milan Holubář. V 59. minutě dokonal obrat na 2:1 Leoš Hnízdil. V 69. minutě dal na 3:1 Oldřich Kazda a o zápase bylo téměř rozhodnuto. Hosté totiž nedokázali vstřelit kontaktní branku a naopak v 88. minutě inkasovali na konečných 4:1. Poslední branku domácích vsítil Ondřej Doležal.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - M. Holubář [-] , L. Hnízdil [-] , L. Jura [-] , D. Pavlíček [-] , D. Čech [-] (78. Š. Mareček [-] ) , J. Kazda [-] (29. J. Mezlík [-] ) , T. Horký [-] (71. M. Pavlíček [-] ) , R. Pavlatovský [-] (65. A. Rybníček [-] ) , O. Doležal [-] , O. Kazda [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - L. Babčan [-] , K. Kovařík [-] , T. Vyskočil [-] (60. J. Trojan [-] ) , M. Flesar [-] - L. Rybníček [-] , V. Franěk [-] , M. Stříž [-] , P. Flesar [-] - J. Musil [-] , J. Franěk [-] -

ŽK: 37. L. Rybníček , 47. T. Vyskočil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - MEZLÍK Zdeněk (N), RYBNÍČEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.