M. Mikyska 57. (p.)
P. Trnka 67.
2:2
(0:0)
55. M. Ludvík
88. J. Sirota (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 16:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Sirota v závěru urval pro Valeč jeden bod


Branky


57. M. Mikyska (p.) , 67. P. Trnka - 55. M. Ludvík , 88. J. Sirota (p.)
1

Rudíkov přišel o výhru po sestupu z Okresního přeboru až dvě minuty před koncem zápasu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Domácí vstoupili do utkání aktivně a předvedli v 7. minutě krásnou akci, Jaša přihrál Trnkovi J. a ten mu do uličky vrátil, Jaša zakončil střelou a míč skončil na tyči. V 9. minutě se ve vápně uvolnil Mikyska a jeho střela skončila mimo bránu. V 10. minutě zahrozili i hosté, kdy po dlouhém nákopu za obranu se do šance dostal hostující Ludvík, vyběhnutého brankáře Doležala pře hlavičkoval, ale míč skončil mimo branku. U domácích velmi aktivně hrající Jaša podnikl ve 12. minutě samostatnou akci, poslal sám sobě míč mezi obránci, kteří nereagovali, výborně však zareagoval hostující brankář Veselý a míč ukopl na autové vhazování. Další akce domácích přišla ve 20. minutě, to si na odražený míč naběhl Miškela, ale ani jeho střela se nevešla mezi tyče. Zajímavé okamžiky byly k vidění ve 35. minutě, nejprve se ve vápně hostů uvolnil Trnka P. a byl faulován, HR odpískal a ukázal na značku PK, ale do hry se vložil AR1 a verdikt HR byl náhle opačný a kopali hosté, kteří nakopli dlouhý nákop a zaskočili domácí, kteří se stále dožadovali PK. Míč propadl až k útočníkům hostů, míč skončil nakonec po dost nepřehledné situaci v rukou brankáře Doležala, který jej ve vzduchu možná chytil až za brankovou čarou. HR však pískl faul na brankáře, do kterého na zemi kopal hostující Pokorný. Po odpískání Pokorný udeřil loktem obránce domácího týmu. HR opět zkušeně rozhodl a místo ČK pro hostujícího hráče udělil ŽK domácímu Mikyskovi a ŽK hostujícímu Pokornému. Domácí se z toho oklepali a ve 40. minutě vysunul Jaša Skryje M., který průnik zakončil střelou, hostující brankář Veselý však fantastickým reflexivním zákrokem vytáhl míč na rohový kop. Hosté v první půli však také neřekli poslední slovo, ve 45. minutě zaváhal domácí Trnka J. a přišel před vlastním vápnem o míč, střela hostujícího hráče pak skončila na břevně, což bylo v první půli vše.

Domácí zápas otočili, přesto nevyhráli

Do druhého poločasu vstoupili hosté s dvojnásobným střídáním a v 55. minutě přišel nákop za obranu domácího týmu a Ludvík šel sám na brankáře Doležala, Ludvík se nemýlil a vstřelil první gól utkání -0:1. Hosté se však neradovali dlouho, v 56. minutě se po chybě vyběhnuvšího brankáře Veselého dostal k míči u brankové čáry Trnka P., přihrál pod sebe, kde viděl dobře postaveného Miškelu, ten vystřelil a obránce ve vápně zahrál rukou, byl z toho PK, který Mikyska v 57. minutě proměnil ve vyrovnávací branku -1:1. Domácí od tohoto okamžiku opět ožili a přišly i šance. V 62. minutě se k šanci propracoval Jaša po samostatné akci, kterou zakončil střelou levou nohou, střela to byla slabá a tak s ní brankář neměl problém. V 64. minutě poslal centr do vápna hostí Benáček a Pažourek pálil z první bez přípravy a nad branku. V 67. minutě se domácí dočkali, Trnka P. se tlačil mezi obránce, nakopl si míč a obránce jej odkopl do něj a míč se od něj odrazil do brány a tak touto šťastnou brankou domácí vedli -2:1. Domácí se pak soustředili víc na to, aby nedostali branku a podnikali jen ojedinělé útoky, jež nemohly neohrozit branku hostí. Hosté neměli také žádnou vážnější akci, až přišla 86. minuta a centr do vápna domácího týmu, brankář vyběhl a vyrazil míč, útočník přes něj přepadl a byl z toho PK a chvíle protestů, které odnesl Šula ŽK, ale nic už se nedalo dělat s tím, že HR odpískal PK, jak zajímavě dokázal otočit své rozhodnutí v první půli, je pravda, že tam nebyly protesty hráče, ale zásah AR1, který tentokrát do hry nezasáhl. PK v 88. minutě proměnil Sirota a HR ukončil utkání přesně v 90. minutě, i když před PK slíbil hostující lavičce nastavení 3. minuty za ošetřování domácího brankáře. Při odchodu do kabiny si tak HR vyslechl „slova chvály“ od početných domácích diváků.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír,trenér: Sehráli jsme dobré utkání, bohužel s nešťastným koncem. Radost mám z toho, jak zahráli mladí hráči.“

SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Na úvod sezóny špatný výkon,šli jsme sice do vedení a místo aby jsme utkání kontrolovali, tak doslova nahrajem soupeři na dvě branky. Naštěstí jsme stihli vyrovnat.Počet našich zkažených přihrávek byl velký a hlavně v prostorech kde se to nemůže stávat. Přitom nejsme pod tlakem a je komu nahrát.Utkání bylo zbytečně nervozní.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] , L. Benáček [-] (87. J. Koch [-] ) - Z. Partl [-] , D. Lehký [-] (75. Z. Skryja [-] ) - P. Trnka [-] , M. Mikyska [-] , J. Trnka [-] (54. V. Šula [-] ) , J. Miškela [-] (83. J. Dobrovolný [-] ) - M. Jaša [-] , M. Skryja [-] , J. Pažourek [-]

SK Valeč
M. Veselý [-] - P. Chládek [-] (46. M. Dufek [-] ) , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] (85. M. Kopuletý [-] ) - J. Sirota [-] , D. Procházka [-] (46. O. Kopuletý [-] ) , M. Kárník [-] , D. Cabejšek [-] (74. P. Zikán [-] ) , F. Macek [-] - M. Ludvík [-] , J. Brabec [-] (74. M. Salák [-] )

Hráči zápasu: P. Trnka - J. Sirota , M. Ludvík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VRZAL Vlastimil, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 8. 2016 14:18
"Krásný" jednostranný popis zápasu z pohledu domácích... Podle toho co jsem právě přečetl, mi přijde, že na hřišti byl jen jeden tým. Co třeba zmínit 3 tyčky hostujícího týmu? To už asi autor těchto řádků zapomněl... A popsaný faul loktem asi taky viděl jen on!!! Je pravda, že došlo ke strčení do domácího hráče, za který měla přijít červená karta, ale pouze hrudníkem do hrudníku soupeře a né zmiňovaným loktem... Následný teatrální pád domácího hráče, který se okamžitě chytil za obličej, byl více než úsměvný! O neuznaném gólu hostů, kdy domácí brankář chytil míč skoro půl metru za brankovou čárou, se asi taky nemá cenu zmiňovat... Celkově mě hra domácích zklamala. Místo toho, aby potvrdili své kvality, díky nímž dlouhou dobu hráli okres, tak ukázali jen trošku fotbalového umění a více simulování a nadávaní rozhodčím. Jen tak dál... ;)