Rudíkov bezpečně vyhrál


Branky


9. M. Mikyska (p.) , 31. L. Mikyska , 32. M. Skryja , 36. M. Jaša , 48. M. Skryja , 53. M. Mikyska , 63. P. Trnka - 37. A. Rybníček , 79. J. Kazda
0

Fotbalisté Rudíkova v zápase s Náměští B dokázali vybojovat další výhru a stále drží druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudíkov začal střílet již v první půli

Domácí hráči od počátku utkání drželi míč na polovině hostujícího týmu, byli aktivní a dostávali se i na dostřel branky hostů, ale brankáře Věžníka nijak zvlášť neprověřili. Když už se zdálo, že tlak domácích polevuje, tak přišel trestný kop domácího týmu z cca 35 metrů, kop byl zahrán velmi nepřesně a k míči se snažil dostat domácí Mikysky M., nesmyslně ho však podržel hostující Mezlík a byl z toho PK, který proměnil sám postižený Mikyska M., jehož rána z tečky PK skončila odrazem od tyče v brance. Domácí očividně polevili a tak ve 12. minutě měl svůj první zákrok v utkání i domácí brankář Trnka Z., který si na dvakrát poradil se střelou hostujícího útočníka. Krásnou akci v 18. minutě vymyslel domácí Mikyska L., který poslal po pravé lajně míč na Nožičku, který přešel přes bránícího hráče a poslal míč před malé vápno, na nabíhajícího útočníka Skryju M., který ve skluzu míč jen slabě tečoval a míč neusměrnil na branku hostů. Hosté se k ohrožení domácí branky dostávali sporadicky, jeden takový okamžik přišel ve 27. minutě, kdy před velkým vápnem fauloval Šula, trestný kop směřoval mezi tyče, kde byl brankář Trnka Z., tomu míč vypadl k soupeři a jeho centr z brankové čáry před bránu odhlavičkoval Pažourek na rohový kop. Taktovku však pevně svírali ve svých rukou domácí hráči a konečně to také dokázali vyjádřit gólově. Ve 31. minutě vhodil aut Trnka P. na Mikysku L., který vystřelil a jeho ne příliš prudkou ránu pustil překvapený brankář Věžník za záda. Hned o minutu později uvolnil, krásnou uličkou, Jaša Skryju M. a ten šel sám na brankáře a proměnil. Ve 36. minutě si pozice vyměnili, Trnka P. krásným dlouhým pasem našel na levé straně Skryje M., ten míč zpracoval a ve vápně našel Jašu, který přešel přes stopera a dal již na 4:0. Hostům se hned minutu na to podařilo korigovat výsledek a stanovit tak výsledek poločasu 4:1. Akce se odehrála po levé útočné straně hostů, po úniku následoval centr před bránu a tam do prázdné brány poslal míč hostující Rybníček.

V druhé půli pokračoval domácí brankostroj

Hosté do druhého poločasu nechali sedět dva zkušené hráče a do hry poslali mladíky. Domácí hned na začátku druhého poločasu předvedli krásnou akci na jeden dotek, Šula přihrál Miškelovi, ten před bránu Skryjovi M. a ten pohotově vstřelil svoji druhou branku v tomto utkání. Za necelých pět minut posadil centr z pravé strany na hlavu Mikyskovi M. Trnka P. a bylo to už 6:1, pro Mikysku M. to byla také jeho druhá branka a odměna za jeho aktivitu. Za jasného stavu pro domácí začal trenér domácího týmu posílat do hry mladé hráče z lavičky. Domácí diváci si ještě jednou zakřičeli gól v 63. minutě, to Šula poslal centr na Trnku P. a ten šel sám na brankáře a prostřelil vše, co mu stálo v cestě, to už bylo 7:1. Mladící z domácího celku se snažili hrát útočně a přicházely šance. V 68. minutě dlouhý nákop na levou stranu, kde byl Trnka J., který poslal centr do vápna, na centr vyběhl brankář a vyrazil míč k domácímu Dobrovolnému, ale ten byl tak překvapený, že prázdnou branku přestřelil. V 70. minutě přišel do hry v domácím týmu Koch a hned po pár vteřinách na hrací ploše se ocitl sám před brankářem, ale při zpracování míče uklouzl, ale dokázal se ještě zvednout a vystřelit, ale vracející se obránce míč srazil na rohový kop. Další minuta a míč si na půlící čáře vzal Šula, prokličkoval přes čtyři hráče a přihrál Nožičkovi, který nevystřelil, ale míč ještě poslal Mikyskovi M. a jeho střela se otřela o břevno a byl z toho jen kop od branky hostů. Hosté se jen bránili a v podstatě nevystřelili na bránu domácího týmu, když už se tak stalo, tak střídající hráč Kazda Jakub vystřelil nádhernou střelu z cca 40 metrů, míč překonal brankáře Trnku Z., který stál vzdálen od brankové čáry, a od břevna skončil míč v brance. Domácí se dál snažili, v 80. minutě dostal přihrávku do běhu Trnka J., utekl obránci a mířil proti brankáři, jeho střela šla však nad bránu, tentokrát by možná bylo lepší přihrát svým dvěma spoluhráčům ve velkém vápně. V 81. minutě se sám před brankářem na hranici malého vápna ocitl Šula, ale místo střely přihrával na obsazeného spoluhráče a tak se už skóre neměnilo a domácí brali zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír,trenér: Naši hráči si dnes odehráli jen to, co museli a i tak dali sedm gólů. Soupeř se snažil hrát fotbal, ale odešel s docela velkým přídělem a to může být ještě rád, že těch branek v jeho síti nebylo víc.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOLÝ Petr - ŠTOLPA Ondřej (N), VLČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.