1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč zachraňovala remízu dvě minuty před koncem


Branky


0

Další remízou skončil pro Valeč zápas III. třídy a první místo se jim tak vzdálilo o čtyři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

  V dalším domácím zápase přivítali domácí nevyzpytatelné béčko Hrotovic, které do Valče přijelo v silné sestavě a tak se hrálo vcelku pohledné utkání ve svižném tempu před slušnou diváckou kulisou. První poločas probíhal za mírné převahy domácích, která však končila před šestnáctkou naopak hosté hrozili z rychlých kontrů, vypracovali si dvě slušné šance, ale sražený přímý kop zakončili dorážkou, která olízla tyč a po kolmici mezi obránce šel útočník hostí sám na brankáře, ale branku minul. Domácí zahrozili pouze přímým kopem Jana Brabce, který s námahou vyrazil brankář hostí. Domácím vpředu citelně chyběl Martin Ludvík, který při problémech s brankáři musel neplánovaně nastoupit v brance.

Jiří Pokorný zachránil domácím alespoň bod

Do druhé půle domácí provedli jednu změnu v sestavě a přišpendlily hosty před jejich branku a začaly se rodit šance. Ve 49.minutě postupoval z boku sám Jan Brabec jeho střelu brankář vyrazil a dobíhající Chládek  z penalty přestřelil. Další šance přišla po rohu v 57.minutě kdy míč prolétl malým vápnem a hned dva domácí hráči postupně nedokázali hlavou  míč dopravit do sítě.V 59.minutě po hezké akci a přihrávce pod sebe v dobré pozici minul znovu Jan Brabec. Hosté domácí vystrašili pohotovou střelou zpoza velkého vápna, která skončila na břevně. Pak domácím chyběl v 67.minutě kousek, aby šli do vedení po pěkné akci a tak šli do vedení v 68.minutě hosté, rozehráli přímý kop až do šestnáctky domácích kde se nejlíp orientoval Martin Harant a pohotově skóroval -0:1. Domácím chvíli trvalo než se s šoku oklepali, ale pak vrhli všechny síly na vyrovnání, šli do rizika, které se jim nakonec vyplatilo. V 88. minutě rozehrál přímý kop Jan Sirota až do vápna a střední obránce Jiří Pokorný vracel míč před branku a s pomocí teče hostujícího hráče dopravil míč do branky 1:1.Tak se nakonec soupeři v zajímavém utkání rozešli smírně.



Ohlasy k zápasu


Vcelku kvalitní utkání,soupeř hrál výborně,dnes nám vepředu chyběl důraz Martina Ludvíka,který musel zaskočit v brance,chválím kluky za bojovnost a snahu.
Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: První půle byla z naší strany lepší, ve druhé jsme hráli už unaveně. Dnes to byl remízový zápas.



Sestavy


SK Valeč
M. Ludvík [-] - P. Chládek [-] , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] (76. O. Kopuletý [-] ) - M. Kárník [-] , J. Ludvík [-] (84. M. Salák [-] ) , M. Dufek [-] , D. Cabejšek [-] (87. M. Kopuletý [-] ) , F. Macek [-] - J. Brabec [-] (73. D. Procházka [-] ) , V. Chládek [-] (52. J. Sirota [-] )

Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - J. Dufek [-] , O. Harant [-] , V. Škoda [-] (86. J. Virgl [-] ) - D. Florian [-] , E. Pokorný [-] , M. Horák [-] - M. Harant [-] (69. J. Sláma [-] ) - T. Holoubek [-] , P. Padělek [-] , T. Hadraba [-] (46. D. Denemarek [-] )

ŽK: 17. J. Ludvík , 88. J. Pokorný - 38. M. Harant , 68. J. Virgl .
Hráči zápasu: M. Dufek - M. Harant .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - ZIKÁN Pavel (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.