Budišov B opět doma vyhrál


Branky


46. L. Jura
0

V letošní sezóně se  z Budišova B stává nedobytná tvrz, když i svém třetí domácím utkání dokázaly své prostředí využít k zisku všech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Budišov B, kterému patří zatím druhá příčka tabulky, přivítal na svém hřišti Koněšín i s vítězným hráčem celorepublikové soutěže Hráč kola na našich webových stránkách, kterým se stal koněšínský kanonýr Pavel Malý. A tak se může koncem listopadu těšit na autobusový zájezd do Itálie, kde na slavném San Siru proběhne milánské derby s evropskýma gigantama Interem a AC, kteří zdílejí společně tento fotbalový svatostánek. Ještě jednou gratulujeme. A nyní k zápasu. Hra začala oboustranně opatrně, bylo potřeba se nejprve oťukat a poznat, jak na tom soupeř oproti jaru s několika novými jmény a staronovými tvářemi je. Hosté  hráli pěkně v klidu odzadu, domácí moc nenapadali, s postupným přechodem dopředu. První závan přišel krátce po deseti minutách hry, kdy kanonýr Malý z levé strany už poměrně z úhlu pálil ostře, ale jen do brankáře. Po čtvrt hodině hry ale přišla první jasná gólová šance, kdy se po kombinační akci dostal míč před vápnem k Ševčíkovi, ten to dával hezky vedle gólmana, ale taky těsně vedle branky. Pak se vzápětí Malý pokoušel přelobovat vyběhnutého brankáře, ale pokus skončil těsně nad. Krátce po občerstvovací pauze se do další vyložené šance podobným způsobem dostal Ševčík, jeho pokus ale tentokrát konečky prstů vytěsnil brankář Věžník na tyč a ani z dorážky nic nebylo. Stačilo proměnit polovinu z těchto příležitostí, odskočit domácím a nikdo by se nemohl divit. Spálené šance hosty mohly - a už trochu předběhnu – a na konci i mrzely. To Nárameč toho zas tolik neukázala, hrála až možná s velkým respektem k soupeři a kromě jednoho podběhnutého rohu stojí za zmínku snad jen příležitost veterána Hnízdila krátce před poločasem, kdy se dostal do úniku po dlouhém odkopu vlastního brankáře až za obrannou linii Koněšína. Jenže skoro o polovinu mladší stoper  hrozící nebezpečí zažehnal skluzem ve vápně a čistým odebráním míče.

Domácí rozhodli o své výhře na začátku poločasu

  Nástup do druhé půle hosté nezachytili, respektive zahrávání prvního rohu. Odražený míč vracel do ohně jeden z domácích. Ten šel přímo na jeho spoluhráče stojícím v ofsajdové pozici. Ten, vědom si svého postavení, nadzvedl jen nohu a nechal projít míč…ten se dostal až před branku k Jurovi a ten z metru zvedl pod víko – 1:0. Je na posouzení rozhodčího, zda předchozí vědomé zvednutí nohy, která je v trajektorii přihrávky, je aktivním zapojením do hry či nikoliv. Každopádně branka platila a do druhého poločasu se tak šlo prakticky s jednogólovým mankem. Trvalo nějakou čtvrthodinku, než se hosté z toho otřepali a po zbylou půl hodinu se snažili minimálně vyrovnat. Domácí začali postupem času zdržovat, polehávat a hrát jenom na brejky. Na druhé straně měl dvě dobré příležitosti Štěpán Dvořák, ale v koncovce byl příliš zbrklý. Ani trestný kop Malého a následná dorážka neměly ty správné parametry. Nebylo hostům souzeno. Domácí to nakonec ukopali a zvítězili tím nejtěsnějším rozdílem. A to v poslední vteřině dvouminutového nastavení ještě zahrávala Nárameč penaltu , ale Hnízdila, kterej to kopl hodně špatně, vychytal Matěj Hůlka.



Ohlasy k zápasu



TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Celý zápas jsme si udržovali optickou převahu s několika příležitostmi ke vstřelení gólu. To se nám nepodařilo a proto jsme odjížděli po dobrém výkonu se svěšenou hlavou.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KAŇKA Josef, MEZLÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.