Rudíkov si v Rapoticích z chutí zastřílel


Branky


12. V. Němec , 70. M. Dobeš - 12. M. Skryja , 41. M. Jaša , 49. M. Skryja , 60. M. Jaša , 67. J. Miškela , 88. P. Trnka
0

Rapotice B opět prožily střelecky plodné odpoledne, ale bohužel pro ně z něj měli radost hosté z Rudíkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli v závěru poločasu do vedení

Hosté od začátku hráli útočný a kombinační fotbal, domácí se nedostali celé tři minuty z vlastní poloviny hřiště, ale když ve 3. minutě podnikli rychlý útok po pravé straně, tak to mohlo skončit gólem. Centrovaný míč z pravé strany ve vápně hostů našel kapitána domácího týmu Pavlíčka, ten však zakončil slabou střelou, kterou Pažourek odkopl. V 7. minutě hostující Miškela posunul míč před vápnem na Jaše a ten vystřelil, střela měla opačnou faleš a tak jen těsně minula horní spojnici branky domácího týmu. V 9. minutě Skryja M. obešel domácího stopera a šel sám na brankáře, brankář výborně vyběhl a zmenšil střelecký úhel a tak hostující útočník trefil jen brankáře a ještě došlo ke kontaktu s brankářem, což bylo posouzeno jako faul útočícího hráče. V 10. minutě se hosté konečně dočkali, to Jaša dostal krásný centr na pravou stranu, míč popotáhl k rohovému praporku a ideálně posadil míč na hlavu Skryjovi M. a ten dal branku -0:1. Hosté se však neradovali dlouho, ve 12. minutě měli hosté míč ve svém držení, ale místo přihrávky dopředu přišla od Mikysky L. přihrávka za vlastní spoluhráče směrem k vlastní brance a tam byl jen hráč domácího týmu Němec, který šel sám na brankáře Doležala, dovolil si na něj udělat kličku a dal gól do prázdné branky -1:1. Brankář hostí si při tom utrhl nehet na prstu a musel být ošetřován. Po vyrovnávací brance byli hosté zaskočeni vývojem, kdy místo navýšení náskoku, posadili domácí nepochopitelně do sedla. Hra se odehrávala mezi oběma vápny bez větších šancí. Když to nešlo kombinačně dostat se do vápna, tak vyzkoušel ve 27. minutě střelu z cca 30m domácí kapitán Pavlíček, střela skončila těsně nad břevnem. Pak už se zase začali osmělovat hosté a to konkrétně Jaša, který ve vápně dostal přihrávku z levé strany od Trnky P., Jaša vystřelil, ale trefil jen už na zemi ležícího brankáře. Ve 32. minutě hosté chybovali v rozehrávce na vlastní polovině, domácí útočník unikl po levé straně a obstřelil brankáře Doležala, výtečně však brankáře zastoupil Miškela a míč na brankové čáře odkopl do bezpečí. Přišla 34. minuta a šance hostů, Skryja M. poslal „uličku“ na Trnku J., ten vystřelil a brankář Ješina výtečně prudkou střelu vyboxoval. Hosté opět začali hrát kombinačně a přinášelo to další šance, ve 41. minutě Jaša přihrál Trnkovi P. a ten zakončil v šanci střelou mimo bránu. Další krásná akce hostů přišla ve 42. minutě. Trnka J. přihrával míč na Skryju M., ten míč pustil na nabíhajícího Jašu a ten šel sám na brankáře, svoji šanci zakončil střelou k tyči, míč se otřel o tyč a skončil v bráně -1:2. Tím byl určen stav poločasu.

Hosté si v druhé půli s chutí zastříleli

Do druhého poločasu domácí udělali dvojnásobné střídání a přineslo to hned ve 46. minutě šanci nově příchozího Matouška. Hostující Trnka P. si dlouho hrál s míčem a otálel s přihrávkou, o míč přišel a Matoušek šel sám na brankáře Doležala, ten jej však vychytal. Hosté zahození nabídnuté šance domácího týmu ke srovnání trestali ve 49. minutě, to prošel po samostatné akci od poloviny hřiště Skryja M., utekl všem bránícím hráčům a zakončil střelou k tyči a vstřelil dnes svoji druhou branku -1:3. V 55. minutě domácí rozvíjeli útok na polovině hostů a hostující Šula je zastavil jen za cenu faulu, za což uviděl po právu ŽK, za následné protesty uviděl ŽK ještě hostující Pažourek. V 57. minutě hostující Mikyska M. zahrál trestný kop do vápna domácího týmu, tam si výtečně naběhl Skryja M., tentokrát však jeho prudká hlavička šla do míst, kde stál brankář Ješina. V 60. minutě dostal na pravou stranu krásnou přihrávku hostující Jaša, protáhl se kolem obránce a vystřelil, míč skončil v síti a i Jaša dal dnes svůj druhý gól -1:4. Domácí se do zakončení dostávali velice sporadicky, jednu takovou možnost měli v 63. minutě, když hostující obrana neodvrátila centr a ten propadl až k Matouškovi, který ve své druhé obrovské šanci nedokázal vsítit branku, tentokrát zakončil střelou mimo bránu. V 66. minutě hostující Trnka P. utekl dvěma bránícím hráčům a zakončil střelou do brankáře. V 67. minutě poslal hostující Trnka J. centr z pravé strany do vápna, kde šel do souboje s obráncem Skryja M., míč posunul před branku Miškelovi a ten už měl jednoduché řešení, míč ze dvou metrů poslal do prázdné branky -1:5. Domácí se branky také ještě dočkali, hostující obrana se snažila útočníka vystavit do postavení mimo hru, ale rozhodčí nepískal a tak útočník zatáhl po pravé straně a poslal centr před bránu, kde míč do sítě uklidil domácí Dobeš -2:5. Poslední slovo však přece jen měli hosté, když v 88. minutě poslal krásnou přihrávku Miškela na Trnku P. a ten šel sám na brankáře a tentokrát zakončil umístěnou střelou k ty či dočkal se tak gólu, který stanovil i konečný stav utkání 2:6.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Rudíkov nás předčil zejména rychlým přechodem do útoku, který jsme nedokázali zachytávat. Na vedení hostů jsme v první půli ještě dokázali zareagovat, ale přesto jsme se dopustili v závěru půle chyby a hosté šli do vedení. Utkání se lámalo ihned po přestávce, kdy velkou příležitost nevyužil Petr Matoušek a ihned nato jsme inkasovali. Poté jsme už nebyli schopní hostům konkurovat. Jejich výhra je zasloužená.

FK Rudíkov
Trnka Jaromír, tenér: Hráči odehráli výborný zápas, i když bylo zase mnoho šancí, které gólem neskončily. Teď bychom potřebovali herní pohodu z venkovních zápasů přenést i do zápasů na vlastním hřišti, kde to vypadá, že naši hráči mají svázané nohy.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KOLAŘÍK Aleš (N), KLEIN Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.