Koněšín nezlomil Rapotce B a doma prohrál


Branky


56. D. Šlapák - 18. T. Laš , 81. R. Zezula , 90. V. Němec
0

Koněšínským fotbalistům se opět nevydařil zápas proti Rapoticím, kterým podlehl na svém hřišti 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Tomáš Laš

   Na sobotní pouťové utkání do Koněšína přijelo béčko Rapotic, které nemělo zrovna ideální start do sezóny a tak chtělo tentokrát už naplno bodovat a tomu odpovídala i jejich sestava. Úvod ale patřil domácím, kteří si vytvořili tři čtyři dobré příležitosti, ale v zakončení chyběl větší důraz a instinkt dravce. A tak udeřilo na druhé straně. První střela mezi tři tyče skončila hned brankou, kdy se po zatažení míče po pravé straně a následné přihrávce do vápna prosadil v 18. minutě Martin Laš – 0:1. Na Koněšín pak padla deka a v parném počasí za dané konstelace po předchozí pouťové zábavě působil spíš dojmem leklých Rybiček. Do konce poločasu tak už stojí za zmínku snad jen zbytečné a lajdácké vyloučení domácího Karáska za oplácení po žlutém faulu na jeho osobu.

Rapotice B rozhodly utkání deset minut před koncem

Do druhé půle vstoupili domácí rozhodně aktivněji a i v deseti dokázali na soupeře zatlačit a přehrát ho. Výsledkem tak byl v 56. minutě vyrovnávací gól střídajícího Daniela Šlapáka, kterému ukázkově do sóla namazal rapotický obránce - 1:1. Koněšín mohl jít dokonce i do vedení, ale branka Badury nebyla uznána pro údajný ofsajd. Pak ale Rapotice změnily rozestavení a s vědomím přesilovky přebraly otěže zápasu. Koněšín se úspěšně bránil, ale deset minut před koncem se z rohu vápna prosadil Rudolf Zezula – 1:2. Domácí tak začali hrát vabank, zasloužené vyrovnání bylo blízko, ale lob Badury zastavilo břevno branky hostů. Výsledku tak dal definitivní podobu v poslední minutě z brejku jeden na nikoho rapotický  Vlastimil Němec – 1:3. Koněšínští fotbalisté tak odmítli jít do čela tabulky, čehož využil Pyšel.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Po pátečním radování přišla sobotní hořkost. Během prvních 15 minut jsme si vypracovali několik příležitostí, které jsme nedokázali proměnit. Následně jsme přestávali být aktivní-kromě vyloučeného Karáska- a první poločas jsme jen dohráli.Druhý poločas byl s vědomím oslabení pohyblivější a fotbalovější,ale nebylo nám přáno dnes uhrát nějaký bod.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: V Koněšíně jsme naposledy zvítězili, a proto jsme si na něj věřili i dnes. Domácí měli od úvodu optickou převahu. My jsme spoléhali na zajištěnou obranu a rychlé brejky. Několikrát jsme měli i štěstí a podržel nás také brankář Ješina. Sázka na brejky nám vyšla a dostali jsme se do vedení. Poté přišlo za nedisciplinovanost domácího hráče vyloučení, což nás paradoxně přibrzdilo. Domácí začali druhou půli aktivněji, ale po deseti minutách jejich tlak opadl. O to více mrzí, že jsme Koněšín posadili opět na koně chybou v rozehrávce, po které srovnali. Koněšín hru následně více otevřel, čehož jsme využili a dvěma protiútoky rozhodli.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: RYGL Antonín - MUSIL Jiří (N), LAŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.