Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol nasázela Staré Hlíně sedm branek


Branky


0

Rezerva Suchdola nad Lužnicí přivítala Starou Hlínu. Hosté měli kliku, že nahráli hodně bodů na podzim, protože jarní část se jim vůbec nepovedla. Nakonec skončili na slušném sedmém místě. Suchdolští se díky vysoké výhře vytáhli o bod právě za Starou Hlínu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Vítěze utkání se dalo odhadnout ještě před zápasem. Stará Hlína se bohužel dostavila jen v osmi lidech na první poločas a v devíti na druhý. Početná marodka trápí hosty celé jaro a odráží se to tak na jejich výsledcích. První branka na sebe tedy nenechala dlouho čekat. Hned ve třetí minutě se trefil Rostislav Gorný - 1:0 pro Suchdol. V 18. minutě umístil míč do brány Lukáš Kuchyňka a ve 37. minutě opět Rostislav Gorný. Divácky nebyl fotbal jeden z nejzajímavějších, jak už to ostatně bývá u zápasů, kdy se jeden celek nedostaví kompletní. Do šaten se šlo za skóre 3:0 pro Suchdol.

Stará Hlína dostala od Suchdola nadílku

Ačkoli do druhého poločasu nastoupila Stará Hlína "dokonce" v devíti lidech, styl hry zůstal nepozměněn. Suchdol přidal ještě čtyři branky, o které se podělili Radek Polák, Karel Trmal, Marek Čáp a Tomáš Záruba. Zápas tedy skončil jasnou výhrou 7:0 pro domácí. Hosté budou muset od nové sezóny udělat razantní změny, jinak nemají příští rok šanci na udržení v soutěži, což by vzhledem ke skvělému zázemí byla obrovská škoda. Suchdolská rezerva se tak vcelku s velikým klidem dokázala udržet v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Poslední zápas jsme si chtěli užít, protože už nám nešlo o sestup. Výhra nás těšila o něco méně než kdyby jsme hráli proti jedenácti, ale alespoň se podařilo gólově prosadit i hráčům, u kterých to není zvykem.




Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
P. Polák [-] - M. Havelka [-] , R. Gorný [-] , D. Trmal [-] , T. Kamiš [-] (46. M. Čáp [-] ) , L. Kuchyňka [-] (46. K. Trmal [-] ) , T. Záruba [-] , M. Matějček [-] , R. Šebesta [-] (38. D. Čáp [-] ) , F. Rácik [-] (46. R. Polák [-] ) , L. Chládek [-]

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - R. Jičínský [-] , J. Šimkovský [-] - V. Hadač [-] , I. Nadberežný [-] , T. Macho [-] , R. Poborský [-] - J. Jerhot [-] - M. Pfeifer [-]

ŽK: 51. J. Jerhot .
Hráči zápasu: L. Kuchyňka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KOŘÍNEK Luboš, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.