M. Vonka 30. (p.)
M. Studnička 71.
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov vyhrál, ale je stále poslední


Branky


30. M. Vonka (p.) , 71. M. Studnička - 70. O. Doležal
0

Záchranářský duel čekal mužstva Staňkova a Popelína. Domácí zápas zvládli lépe a mají tak ještě naději na záchranu v soutěži, i když hodně malou. Na předposlední tým ztrácí dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Diváci viděli bojovné, vyrovnané utkání dvou mužstev z konce tabulky. Obě mužstva potřebovala nutně bodovat, ale my před tímto utkáním jsme byli prakticky již prvním sestupujícím i když malinká teoretická šance ještě existovala. Hosté s řadou mladých hráčů byli pohyblivější, ale šancí v zápase moc k vidění nebylo. Ve 30.min. po faulu v pokutovém území na Studničku jsme kopali pokutový kop, který Vonka ml. bezpečně proměnil. Jednobrankové vedení jsme hájili až do 70.min.kdy jsme dostali dost nešťastný vyrovnávací gól. Ještě větší šok museli mít hostující hráči, neboť v zápětí krátce po rozehrání inkasovali od Studničky branku z velkého úhlu prakticky z lajny, která jak se ukázalo byla vítězná a hostům dost zkomplikovala boj o záchranu.




Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
L. Černoch [-] - J. Cepák [-] , M. Tobolka [-] - J. Váňa [-] , R. Novák [-] , R. Novák [-] - R. Puhlovský [-] , M. Studnička [-] - A. Bednář [-] , M. Pilař [-] , M. Vonka [-] (88. V. Rožboud [-] )

SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - P. Valek [-] (60. V. Mácha [-] ) , T. Mach [-] , P. Pacholík [-] - J. Snížek [-] (70. J. Dolák [-] ) , D. Kučera [-] , F. Slavík [-] , O. Vlásek [-] - O. Doležal [-] , J. Omasta [-] - P. Neuber [-]

ŽK: 44. J. Cepák - 30. J. Kadlec , 50. P. Pacholík , 60. T. Mach , 65. F. Slavík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KOUDELKA Jiří, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.