2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji mládí a stáří vyhrálo suchdolské mládí


Branky


0

Suchdol nad Lužnicí přivítal poslední Staňkov. Obě mužstva se perou o záchranu v soutěži a bylo tedy jasné, že půjde o hodně. Šťastnějším týmem byli nakonec domácí, kteři vyhráli těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl jednu branku

Zápas začal převahou domácího Suchdola, který měl míč více v držení a hned ze začátku si vypracoval pár šancí, ovšem většina zakončení šla mimo branku. První gól ale na sebe nenechal dlouho čekat. Překonat staňkovského golmana se povedlo v 15. minutě suchdolskému Radku Šebestovi. Na Staňkovu bylo vidět, že při hře malinko postrádá nasazení a aktivitu a bohužel se tomuto podřídil i Suchdol. Hra se poté lehce zpomalila a divácky už nebyla tak zajímavá jako ze začátku. Hosté si vytvářeli šance především dlouhými balony na M. Studničku, avšak ten se první poločas neprosadil, stejně jako domácí, kterým se při zakončení nedařilo střely nasměrovat na bránu. Poločas tak skončil hubeným vítězstvím domácího týmu.                         

Záchranářský souboj vyzněl lepé pro Suchdol

Druhý poločas pokračoval v duchu prvního. Suchdolu se dařila kombinační hra pouze po velké vápno a poté chyběla finálová přihrávka a úspěšné zakončení. Do úplného konce se to podařilo dotáhnout v 56. minutě Jakubu Zárubovi, který se s míčem otočil na velkém vápně a svou tvrdou střelou nedal staňkovskému brankaři šanci - 2:0 pro Suchdol. Odpověď hostů na sebe nenechala dlouho čekat. Tabule ukazovala 64. minutu když útočník Miroslav Studnička utekl po lajně a od rohového praporku se dostal do střely, kterou po odražení uklidil do suchdolské sítě - 2:1. Do větší šance se za druhý poločas dostal ještě domácí P. Krejčí, ale jeho střela pouze zazvonila o horní tyč brány. Ačkoliv vizuelně měl ze hry více Suchdol, nedokázal skóre zvýšit a tak zápas skončil výhrou 2:1 pro domácí a jsou tak blíže k záchraně v soutěži.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Nesmírně důležitý zápas jsme nakonec vyhráli, ale myslím, že s hrou nejsme všichni úplně spokojeni. Ukázalo se, jak moc nás trápí finální přihrávka a zakončení.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Na zápas se Suchdolským béčkem jsme přijeli se dvanácti hráči, když jediným náhradníkem byl 50-ti letý Roman Novotný, kterého jsme požádali, zda by nám nepomohl, neboť hrál naposledy před více jak 1 rokem, navíc musel nastoupit Jirka Cepák se zraněným kolenem, neboť nám chybělo 5 hráčů a do brány musel hráč z pole Rožboud. Když jsme viděli v jak silné sestavě domácí nastupují a na lavičce ještě mají navíc 6 hráčů, bylo jasné, že v tomto zápase nemáme mnoho šancí na úspěch a měli jsme obavu, abychom zde neudělali ostudu. Domácí hodně běhali, byli stále v pohybu, ale v poločase byl pouze jednobrankový rozdíl, navíc v půli jsme byli oslabeni o Cepáka, který musel odstoupit. I ve druhém poločase domácí měli více ze hry, zvýšili na dvoubrankový rozdíl, ale my jsme v zápětí dali kontaktní branku na 1-2 a takovýto stav vydržel až do konce zápasu. Jsme rádi, že jsme domácí donutili strachovat se o konečný výsledek až do posledních minut, naši o hodně starší hráči podali statečný výkon, ale na hřišti musí být tento věkový rozdíl znát, když máte v mužstvu hráče, kterým je přes 40 let a 50 let a proti nám mladí hráči.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
M. Durek [-] - J. Heřman [-] (85. R. Polák [-] ) , Š. Kubašta [-] , M. Matějček [-] , R. Šebesta [-] (82. T. Kamiš [-] ) , F. Rácik [-] , D. Čáp [-] , J. Záruba [-] , P. Krejčí [-] (69. L. Kuchyňka [-] ) , R. Gorný [-] , T. Záruba [-]

TJ Hraničář Staňkov
V. Rožboud [-] - J. Cepák [-] (46. R. Novotný [-] ) , M. Tobolka [-] , P. Jecha [-] - J. Váňa [-] , S. Fila [-] , R. Novák [-] , R. Novák [-] - R. Puhlovský [-] , M. Studnička [-] - F. Pletka [-]

ŽK: 73. Š. Kubašta - 30. J. Váňa .
Hráči zápasu: R. Gorný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - KOUDELKA Jiří, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.