1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hobzí vyloupilo Studenou a boj o čelo se jí tak vzdálil


Branky


45. D. Adamec - 44. O. Dokulil , 49. V. Zejda
0

Staré Hobzí bojující o záchranu v soutěži zajíždělo na hřiště do Studené, která naopak bojuje s Klikovem o první místo. Domácí ale nakonec utkání nezvládli a čelo se jim bohužel opět vzdálilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas ukazoval remízový stav

V dalším zápase opět čekal Studenou soupeř, který hraje o holé přežití v okresním přeboru. Podle toho také bylo vidět na hřišti komu se více chce. Domácí zastihl zápas v líném rozpoložení. V prvním poločase šel Lindourek dvakrát sám na bránu, pokaždé ale situaci vyřešil špatně. Hosté cítící domácí nepřílišné nasazení se začali stále více osmělovat a byli to oni, kdo měl první velkou šanci, kterou ale vychytal Kadlec. Během prvního poločasu se studenským zranili Bartoň s Pepou Šimánkem, oba museli střídat a hra se tak úplně rozpadla. Hosté toho využili a šli do vedení 1:0, když se trefil obránce Ondřej Dokulil. Před poločasem krásně vyrovnal kapitán David Adamec hlavou na 1:1. Poločas tak skončil jak začal a to nerozhodným výsledkem.

Hobzí překvapivě odvezlo všechny body

Ve druhém poločase hosté opět velmi brzy udeřili hlavou a vedli 2:1. O branku se postaral Vojtěch Zejda. Zbytek poločasu domácí měli platonický tlak, ale bez šancí. Hostům stačilo vzadu hrát jednoduše, Studená nebyla schopna vytvářet si nějaké šance. Aby toho nebylo málo, zranil se další klíčový hráč Lindourek, pro kterého přijela RZS. V poslední minutě vyrovnal na 2:2 Adamec. Hosté v čele s golmanem Vlasákem udělali velkou chybu, pro rozehrání standardní situace nepožadovali hvizd píšťalky, čehož využil Adamec a trefil prázdnou bránu. Sudí Janák z Kunžaku ovšem nepochopitelně branku neuznal a hrubě tak ovlivnil konečný výsledek zápasu, který skončil výhrou Starého Hobzí.



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): Dnes mě, slušně řečeno, štve více nejspíš dlouhodobé zranění Lindourka a Šimánka. Jinak dnes si Hobzí za svou snahu body zasloužilo, ukázali, že na nás umí a porazili nás podruhé v letošním ročníku. Kromě zranění mi vadí, že svým špatným výkonem odstartujeme řeči, že jsme to tady někomu nechali. Po zraněních se nám hra ale úplně rozpadla. Bohužel zápas měl skončit 2:2, ale sudí nás nepochopitelně obral o bod, když jsme vsítili jasně regulérní branku. Nepochopitelné. Poslední 4 kola budeme muset nějak dohrát se vztyčenou hlavou.




Sestavy


FK Studená
O. Kadlec [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , L. Makovička [-] , M. Šimánek [-] (81. R. Popelínský [-] ) - M. Bartoň [-] (33. P. Maška [-] ) , J. Šára [-] (81. P. Šimek [-] ) , T. Lindourek [-] , M. Pelej [-] - K. Mitas [-] , J. Šimánek [-] (39. T. Přibyl [-] ) -

TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - O. Dokulil [-] , V. Zejda [-] , H. Bican [-] - A. Veverka [-] , P. Distl [-] , M. Distel [-] , Z. Fišer [-] , D. Malášek [-] - O. Lička [-] , B. Brůžek [-] (84. R. Brůžek [-] ) -

Počet diváků: 72. Rozhodčí: JANÁK Pavel - JANÁK Pavel, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.