2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí Popelín se výhrou s Velenicemi dostal ze sestupového pásma


Branky


0

Minulé kolo to odnesl třetí Kunžak, tentokráte čtvrté Velenice. Kdo bude příště? Popelín se zlepšenou hrou v minulých zápasech dostal až do klidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla branka ke konci půle

Ve 22. kole Popelín na svém hřišti přivítal hráče Českých Velenic. Domácí chtěli navázat na dobrý výkon z minulého týdne, což se jim také dařilo a v průběhu prvních patnácti minut si vytvořili tři dobré brankové příležitosti. Do vedení se mohli dostat po rohovém kopu, když z malého vápna přestřelil branku hostí Dominik Kučera. Gólu se popelínští dočkali těsně před odchodem do kabin, když brankář hostů neudržel v rukou míč a záložník Ondřej Vlásek měl už snadnou práci s dorážkou balónu do sítě - 1:0. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankoého vedení domácího týmu.

Popelín si výhru nenechal vzít

I ve druhém poločase si domácí vytvářeli šance a soupeře přehrávali. Druhého gólu jsme dočkali v 70. minutě, když se po krásné individuální akci prosadil útočník Ondřej Doležal, když v šestnáctce obehrál několik hráčů a s přehledem vsítil druhý gól v zápase. O třetí gól se mohl postarat Jakub Omasta, ale trefil pouze břevno hostující branky. Domácí byli lepším týmem a zaslouženě získali tři body. Jejich postavení v tabulce se tak výrazně zlepšilo a sestupová pásma a záchranářské starosti přenechali jiným týmům.



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve 22. kole jsme na svém hřišti přivítali hráče Velenic. Chtěli jsme navázat na dobrý výkon z minulého týdne, což se nám také dařilo a v průběhu prvních patnáct minut jsme si vytvořili tři dobré brankové příležitosti. Do vedení jsme se mohli dostat po rohovém kopu, když z malého vápna přestřelil branku hostí Dominik Kučera. Gólu jsme se dočkali těsně před odchodem do kabin, když brankář hostů neudržel v rukou míč a Ondra Vlásek měl už snadnou práci s dorážkou balónu do sítě. I ve druhém poločase jsme si vytvářeli šance a soupeře přehrávali. Druhého gólu jsme se dočkali v 70. minutě, když se po krásné individuální akci prosadil Ondra Doležal, když v šestnáctce obehrál několik hráčů a s přehledem vsítil náš druhý gól. O třetí gól se mohl postarat Jakub Omasta, ale trefil pouze břevno hostující branky. Byli jsme lepším týmem a zaslouženě získali tři body.




Sestavy


SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - P. Pacholík [-] , D. Kučera [-] , T. Mach [-] (80. P. Valek [-] ) - F. Slavík [-] , J. Snížek [-] , R. Stejskal [-] , O. Vlásek [-] (62. V. Mácha [-] ) - P. Neuber [-] , J. Dolák [-] (41. J. Omasta [-] ) - O. Doležal [-] (90. J. Poláček [-] )

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - P. Zemánek [-] , M. Srpek [-] , Z. Zlamšídlo [-] (54. P. Bambule [-] ) - T. Kopecký [-] , R. Schmidt [-] - R. Mikudim [-] - R. Banašík [-] (74. J. Mikl [-] ) , K. Janda [-] , M. Varšányi [-] (46. M. Banašík [-] ) , J. Bittengl [-]

ŽK: 24. T. Mach , 85. V. Mácha - 86. J. Mikl .
Hráči zápasu: J. Snížek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - SAIDL Radek, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.