FOTO: Novosedly si doma poradily s Popelínem


Branky


3

Domácí mužstvo Novosedel chtělo konečně zabrat a v dohrávce 19. kola získat tři body. Popelín ale rozhodně nepřijel na jejich hřiště prohrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poborského roh skončil v síti

Prvních pět minut velice důležitého utkání patřilo domácím, ale z tohoto tlaku měli pouze jednu nebezpečnou dorážku, kterou ale neproměnili. Pak se se dlouhou dobu nic nedělo. Až ve 30. minutě kopal kapitán Roman Poborský roh, který golman Skalák neudržel a míč vyplácl už zpoza brankové čáry a domácí dost laciným gólem vedli 1:0. Za další dvě minuty nacentroval do vápna Šafránek, ale domácí útočník v dobré pozici nechtěně zahrál rukou a akce musela být zastavena. Tři minuty před přestávkou trefil Poborský z přímého kopu jen břevno a tak se do kabin odcházelo za jednobrankového vedení domácích.

Domácí získali cenné tři body

V 50. minutě vedli domácí už 2:0. Po vyhraném autu se dostal míč k Lukáši Voldřichovi a ten střelou po zemi kolem obránce poslal balon k tyči Skalákovi branky. Za dalších pět minut nastřelil Voldřich zpoza šestnáctky břevno. V 59. minutě se zrodila nejkrásnější akce celého zápasu. Poborský prostrčil míč mezi beky do volného prostoru na Hladílka, který obešel dalšího obránce a postupoval sám na hostujícího gólmana, který mu jeho střelu vyrazil na roh. V 62. minutě chytil domácí Michal velice pěknou střelu popelínského Doležala. Osm minut před koncem kryl Michal pěkný pokus z příměho kopu, kterým se prezentoval Pavel Pacholík. Domácí už v závěru hlídali velice cenné vítězství a dokráčeli si pro tři body.

AUTOR: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Prvních pět minut jsme měli úvodní tlak. Pak to půl hodiny byla strašná holomajzna. Nás nakopnul první gol, který si hosté prakticky dali sami. Druhý poločas jsme už byli lepším týmem. Mimo druhé branky jsme ještě šli sami na bránu a dali dvě břevna. Po šesti kolech jsme už konečně zvítězili. Jistotou v bráně je golman Michal.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V pondělí 8.5. jsme jeli do Novosedel odehrát zápas 19. kola, který byl minulý týden zrušen pro špatný terén hřiště. Nebyli jsme horším týmem než domácí, opět jsme si oba góly dali sami, nicméně nepřízeň rozhodčích vůči našemu týmu byla zřejmá...



Sestavy


SK Novosedly n. Než
K. Michal [-] - M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] , P. Kreim [-] , D. Šmíd [-] - D. Kroupa [-] , L. Voldřich [-] , M. Hladílek [-] , R. Poborský [-] - R. Kubo [-] (89. M. Neumann [-] ) , T. Nohava [-] (56. V. Smítka [-] )

SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - P. Pacholík [-] , V. Mácha [-] , D. Kučera [-] - J. Snížek [-] , P. Valek [-] , R. Stejskal [-] , F. Slavík [-] - J. Dolák [-] (86. P. Peltan [-] ) , O. Doležal [-] - P. Pacholík [-] (72. O. Vlásek [-] )

ŽK: 19. P. Kreim - 55. P. Pacholík , 66. R. Stejskal , 80. P. Valek .
Hráči zápasu: K. Michal , P. Kreim .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - BICEK Roman, CHLAŇ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 5. 2017 20:52
Proč by měli kupovat zápasy když jste se porazily sami-jak zní z referátu k zápasu od slečny Maršíkové
9. 5. 2017 21:36
Kdyby Novosedly nekupovali zápasy, možná by nás i páni ,,rozhodčí,, pustili i do šancí. Tohle je osda fotbalu! A jestli jste to p. Pištek neviděl, tak by jste měl urychleně navštívit očního lékaře! K panu Delegátovi se raději vyjadřovat nechci. Doležal Ondřej
8. 5. 2017 20:20
Kdyby Popelín hrál to co při zápase profňukal , možná by dal i gól, možná.