Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

18.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Studená si na obtížném terénu poradila se Stráží


Branky


0

Favorit ze Studené přivítal na domácím hřišti předposlední Stráž. Ta v zimní pauze posílila a bylo zajímavé sledovat, jak se bude zápas vyvíjet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Dalším domácím soupeřem byla značně přes zimu posílená Stráž. Na těžkém a mokrém terénu se hrál celkem kvalitní zápas. Studená mohla do zápasu nasadit už i Dvořáka, chyběli pouze Bartoň a Danyi. Od začátku měli domácí v plánu Stráž presovat a napadat hodně vysoko, což se povedlo a soupeř s nimi měl v první poločase velké problémy. Bohužel opět neproměnili spoustu šancí a to je dnes ve druhém poločase mohlo přijít draho. Hned po několika vteřinách utekl po lajně Šára bohužel před gólmanem Jedličkou namísto střely centroval. V 5. a 7. minutě přišly dvě nebezpečné střely Lindourka a Šimánka. Nadále studenští hráli nátlakový fotbal a gól na sebe nenechal dlouho čekat. Makovička v 16. minutě trefil nepovedeným centrem/střelou z 30 metrů břevno po odrazu Miroslav Pelej uklízel míč do prázdné branky - 1:0. V 19. minutě se individuálně uvolnil Lindourek tvrdá střela mířila ale doprostřed branky, kde byl připraven golman Jedlička. Ve 30. minutě po pěkném prostrčení od Peleje přesně zamířil Josef Šimánek - 2:0. Ve 36. minutě si hosté málem vstřelili vlastní gól po stříleném centru na malé vápno. Z následného přetaženého rohu Šimánka vrátil Lindourek pod sebe, kde byl připraven Libor Dvořák, který na dvakrát prostřelil chumel hráčů - 3:0. Ve 38. minutě postupoval sám Dvořák, bohužel neuspěl o další minutu později střílel Lindourek nad a ve 44. minutě neproměnil sám před golmanem Šimánek. Poločas se domácím velmi povedl, Stráž vůbec k ničemu nepustili, jasně je přehráli, bohužel měli proměnit alespoň další dvě šance.

Druhá polovina přinesla drama

Ve druhém poločase domácí bohužel vyklidili pozice a kvalitní soupeř začal mít územní převahu. Naštěstí pro ně si moc šancí nevytvořil. V 54. minutě mohl zvýšit Grausam, kdy hlavou trefil jen golmana Jedličku. V 58. minutě soupeř snížil, kdy první střelu mezi tyče Kadlec vyrazil, bohužel k Miroslavu Přílepkovi a ten uklidil míč do prázdné brány - 3:1. V 72. minutě střídal pro lehké zranění Adamec, což byl citelný zásah do defenzivy. V 73. minutě mohl zápas rozhodnout střídajíci Maška jeho nájezd na golmana skončil střelou mimo. V 84. minutě se ujmula nenápadná střela Lukáše Stejskala a rázem to bylo pouze o gól. Závěr zápasu si domácí už pohlídali, je nutno dodat, že v druhé půlce je Stráž přehrávala. Naštěstí si za celý zápas vypracovala pouze tři střely mezi tyče.

Statistika, momenty zápasu:

Střely na bránu: 8:3

Střely mimo bránu: 12:4

Rohy: 7:3

Žluté karty: 3:2

Střídání: 67. min. Mitas za Dvořáka, 72. min. Maška za Adamce, 79. min. Šimek za Peleje, 81. min. Přibyl za Šáru, 90.min. Popelínský za Šimánka M.

AUTOR: Petr Adamec



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): Věděli jsme, že nás čeká těžký a posílený soupeř. V letošním ročníku OP není slabý soupeř. Dost týmů je namočeno do boje o setrvání v přeboru, proto je v každém zápase o co hrát. Stráž jsme v první půlce jasně přehráli, v druhé půlce byli lepší hosté. Zbytečně jsme přestali hrát. Ale Stráž má tým, který si troufnu tipovat, že se určitě zachrání. Výhra díky aktivitě v první půlce a spoustě šancí je ale zasloužená.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner (organizační pracovník): Utkání na hřišti 2. celku průběžné tabulky OP mužů se hrálo za stálého deště na těžkém rozbahněném terénu. V první půli se naše mužstvo nevyvarovalo hrubých chyb v obranné činnosti, čehož domácí celek hrající v silné sestavě s oběma kanonýry Josefem Šimánkem a Liborem Dvořákem využil k získání 3-brankového vedení. Po změně stran se obraz hry radikálně změnil, vstřelili jsme 2 kontaktní góly a mocně usilovali o remízu. Domácí, ale našemu sílícímu tlaku i za pomoci 5-násobného střídání odolali a vyhráli tak stejně jako na podzim u nás těsně 3:2.



Sestavy


FK Studená
O. Kadlec [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , L. Makovička [-] (72. P. Maška [-] ) , M. Šimánek [-] (90. R. Popelínský [-] ) - M. Pelej [-] (79. P. Šimek [-] ) , J. Šára [-] (81. T. Přibyl [-] ) , T. Grausam [-] , T. Lindourek [-] - J. Šimánek [-] , L. Dvořák [-] (67. K. Mitas [-] ) -

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , T. Koudelka [-] , O. Oupor [-] (56. M. Přílepek [-] ) , M. Zvára [-] , V. Čurda [-] , L. Stejskal [-] , J. Jančura [-] , P. Völfel [-] , A. Irschik [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 49. D. Adamec , 65. L. Dvořák , 76. K. Mitas - 53. O. Oupor , 75. P. Přílepek .
Hráči zápasu: J. Šára .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svoboda Jan - JANÁK Pavel, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.