Suchdol a Novosedly berou pouze po bodu


Branky


0

Rezerva Suchdola přivítala na svém hřišti Novosedly. Hosté potřebovali už konečně vyhrát, jelikož na jaře ještě nevyhráli a sbírají body velice skromně. Ani domácí na tom nejsou o moc lépe a bylo zajímavé sledovat co zápas nabídne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Jeden z důležitých zápasů v boji o záchranu začali aktivněji hosté. V 9. minutě Kubo krásně posunul míč mezi obránci na Hladílka, ale ten byl už blízko gólmana Durka a nastřelil pouze jeho nohy. O dvě minuty déle přišla totožná šance pro Novosedly ve které se tentokrát ocitl Voldřich. Za další minutu měli také šanci domácí, ale jejich střela mířila těsně vedle tyče. Poté dlouhý nákop golmana Michala propadl až ke Kubovi, ale jeho pokus vyrazil domácí brankář na roh. Ve 25. minutě se řítil ze strany suchdolský útočník Krejčí, jeho šanci zneškodnili Kreim společně s brankářem Michalem. Zbytek poločasu se odehrával spíše mezi šestnáctkami. Zápas ještě ztěžovala nepřízeň počasí. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného skóre 0:0. 

Čtyři branky za poločas, zápas skončil remízou

Ve druhém poločase už začaly padat i góly. Nejdříve měli dvě šance hosté a pak udeřilo na druhé straně. V 51. minutě Novosedly neodkoply u lajny míč a Martin Havelka zpoza šestnáctky pěknou střelou otevřel skóre utkání - 1:0. Vedení domácím vydrželo pouhou minutu. Přízemní centr ze strany prošel celým vápnem a Tomáš Nohava křížnou ranou vyrovnal na 1:1. O tři minuty později Gorný krásně u lajny uvolnil Havelka a jeho centr našel Štěpánka, který skluzem minul levou tyč jen o pár centimetrů. V 62. minutě našla zpětná nahrávka ve vápně Rostislava Gorného, který trefil šibenici a bylo to 2:1. Za dvě minuty zachránil hosty od další pohromy Kreim, který vykopával střelu Krejčího z prázdné branky. V 72. minutě si v šestnáctce zády k brance zpracoval míč Lukáš Voldřich, otočil se kolem obránce a střelou k tyči vyrovnal na konečných 2:2. Osm minut před koncem mohl rozhodnout opět Voldřich, ale jeho křížnou střelu vykopli domácí obránci z prázdné branky. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou a oba celky si odnesly po bodu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): V zápase jsme hodně chtěli a hlavně potřebovali vyhrát, nicméně se to bohužel nepodařilo. Chyby v obraně nám vynesly ze zápasu jen bod místo chtěných tří.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Důležité utkání se Suchdolem jsme odehráli bez zraněného kapitána Poborského. První poločas byl vcelku vyrovnaný s mírnou aktivitou na naší straně. V druhé půlce bylo důležité, že jsme vždy po golu domácích byli schopni vyrovnat. Důležitý moment dle mého názoru přišel za stavu 2:1 pro domácí, kdy jsme jejich střelu vykopávali z prázdné branky. Stejnou šanci se stejným výsledkem jsme měli i my osm minut před koncem. Kluky musím opět pochválit za předvedený výkon. Zatím to sbíráme pořád po bodíku a výhru by jsme už opravdu potřebovali, neboť spodní polovina tabulky je nesmírně vyrovnaná.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - ERNST Martin, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.