1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Branka Lochmana rozhodla o těsné výhře Klikova


Branky


0

Hostující Popelín zajížděl na půdu favorita do Klikova s jasným cílem. Potrápit ho. V určitých momentech zápasu se mu to i povedlo, bohužel z toho nakonec nebyl zádný bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Začátek zápasu začali lépe hosté kteří se dřívě přizbusobili těžkému terénu a vytvořili si pár nadějných šancí které vyústili střelou, která naštěstí pro domácí skončila na tyči. Po úvodním oťukávání se do velké příležitosti dostal kanonýr Mládek, ale trefil pouze hostujícího brankáře Skaláka. O několik minut později to byl tentýž hráč, který mohl otevřít skóre zápasu, ale opět neměl štěstí v zakončení. Hosté se také snažili, když po střele z hranice velkého vápna trefili tyč. Na těžkém terénu za vytrvalého deště se nehrál příliš pohledný fotbal, byl to spíše boj ve středu hřiště. Poločas tak skončil bez branek a větších šancí na obou stranách.

Jediná branka rozhodla napínavý duel

Druhý poločas začal klikovským náporem a soupeře přitlačili na jeho polovinu a začali si vytvářet více šancí, ale nedařilo se jim proniknout do velmi dobře organizované obrany. Popelín bránil v jedenácti lidech, ale když se mu naskytla příležitost, vyrážel do rychlých protiútoků a vytvořil si několik velmi dobrých střeleckých příležitostí. Naštěstí pro domácí byli s koncovkou na ,,štíru“ nebo je vychytal velmi dobře chytající brankář Wollner. Když už se zdálo, že zápas směřuje k překvapivé remíze  zatáhl O. Podojil míč po lajně až do vápna, kde se prosadil na penaltovém puntíku Jakub Lochman, který tvrdou ranou strhl vítězství na domácí stranu - 1:0. Poté je hosté zatlačili, ale jejich největší šanci v 86. minutě promrhali, kdy běžel hráč hostí sám na gólmana Wollnera, který teď i během zápasu předvedl několik skvělých zákroků. Dnes to pro Klikov nebyla snadná výhra, bylo to hodně vydřené, ale o to možná i cennější. Popelín překvapil velmi dobrým výkonem, který bohužel nestačil ani na bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Po úvodním oťukávání se do velké příležitosti dostal Mládek, ale trefil pouze hostujícího brankaře. O několik minut později to byl tentýž hráč. který mohl otevřít skóre zápasu, ale opět neměl štěstí v zakončení. Hosté se také snažili, když po střele z hranice velkého vápna trefili tyč. Na těžkém terénu za vytrvalého deště se nehrál příliš pohledný fotbal, byl to spíše boj ve středu hřiště. Druhý poločas začal naším náporem, ale nedařilo se nám proniknout do velmi dobře organizované obrany soupeře. Popelín bránil v jedenácti lidech, ale když se mu naskytla příležitost, vyrážel do rychlých brejků a vytvořil si několik velmi dobrých střeleckých příležitostí. Naštěstí pro nás byl s koncovkou na ,,štíru“ nebo je vychytal dnes velmi dobrý brankař Wollner. Když už se zdálo, že zápas směřuje k překvapivé remíze, prosadil se Lochman, který tvrdou ranou strhl vítězství na naši stranu. Dnes to nebyla snadná výhra, bylo to hodně vydřené, ale o to cennější. Popelín překvapil velmi dobrým výkonem.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V 18. kole jsme zajížděli na hřiště Blesku Klikov lídra okresního přeboru. Na těžkém terénu a za nepříznivého počasí jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem, vytvořili jsme si několik brankových příležitostí. Nastřelili jsme tyč, měli dva samostatné úniky, ale i tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Dobrý fotbal jsme hráli i ve druhém poločase, ale domácí z jediné své šance ve druhém poločase vstřelili v 73. minutě gól. Zápas jsme nevzdali a i nadále jsme dobývali branku domácích. Kýžené vyrovnání měl v 87. minutě na noze Ondra Doležal, ale domácí brankář se zaskvěl dobrým zákrokem a naší gólovou šanci zlikvidoval. Odehráli jsme výborný zápas, hráči odevzdali maximum a nelze jim nic vytknout. Zápasu by slušela remíza, ale nebyla nám přána.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - J. Opelka [-] , R. Hynek [-] (85. M. Mužík [-] ) , Z. Zegermacher [-] , M. Zavadil [-] (46. R. Plucar [-] ) - O. Šetka [-] , D. Melichar [-] (90. J. Němec [-] ) , V. Soudek [-] (46. J. Lochman [-] ) , O. Podojil [-] - V. Čapek [-] , Z. Mládek [-] -

SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - D. Kučera [-] , P. Poljak [-] (46. J. Dolák [-] ) , P. Pacholík [-] - P. Valek [-] (46. V. Mácha [-] ) , J. Snížek [-] , F. Slavík [-] , R. Stejskal [-] - P. Neuber [-] , J. Omasta [-] (82. V. Sztarsich [-] ) , O. Doležal [-]

ŽK: 11. O. Podojil , 82. V. Čapek - 14. J. Snížek , 31. O. Doležal , 70. D. Kučera .
Hráči zápasu: D. Wollner , J. Lochman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FILO Zdeněk - ŠŤASTNÝ Jiří, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.