4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína porazila Popelín i v jedenácti lidech, Šrom nasázel čtyři branky


Branky


17. O. Šrom , 43. O. Šrom , 62. O. Šrom , 79. O. Šrom - 73. F. Slavík
0

Třetí mužstvo okresního přeboru Stará Hlína přivítala na svém hřišti Popelín. Domácí mužstvo potvrdilo roli favorita a s přehledem vyhrálo, čtyřmi góly se blýskl domácí kanonýr Oldřich Šrom.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Úvod zápasu byl poměrně vyrovnaný a soupeři se postupně oťukávali. Domácí se sešli v jedenácti lidech, ale na jejich výkonu to nebylo naštěstí nijak znát. Stará Hlína si se svoji trpělivou hrou dokázal dostávat do slibných brankových příležitostí, které však zůstávaly delší dobu nevyužity. V 17. minutě se domácí dostali do vedení po gólu Oldřicha Šroma. Do přestávky soupeř přidal ještě druhý gól, když se opět trefil Oldřich Šrom. Do konce poločasu už se nic vážnějšího nestalo a domácí odcházeli o něco spokojenější.

Snadné tři body pro Hlínu

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a i nadále hosté za soupeřem zaostávali. Domácí si zápas v poklidu hlídali, nakonec se jim podařilo přidat ještě další dvě branky, když se nejprve prosadil v 62. minutě Oldřich Šrom a pak zakončil v 79. minutě své galapředstavení novopečený dvojnásobný dědeček Šrom na konečných 4:0. Zkorigovat výsledek na 3:1 se podařilo Františku Slavíkovi, ale to bylo z popelínské strany vše. Stará Hlína se tak mohl začít radovat z domácí výhry.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Drahomír Rychlý: V našem prvním jarním utkání jsme přivítali na domácím hřišti mužstvo Popelína. Sešli jsme se v jedenácti lidech, ale na našem výkonu to nebylo naštěstí nijak znát. Předvedli jsme takticky zkušený výkon a soupeře, vyjma jedné branky, do ničeho nepouštěli. Naopak jsme mohli ještě výsledek zápasu z několika vyložených šancí navýšit. Za zmínku stojí brankové galapředstavení novopečeného dvojnásobného dědečka Šroma.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: První zápas jarní sezóny jsme jeli odehrát do Staré Hlíny. Ze zápasu jsme chtěli získat alespoň bod, ale bohužel byl soupeř v prvním poločase fotbalovější a své šance proměňovali. V 17. minutě se domácí dostali do vedení po gólu Šroma. Do přestávky soupeř přidal ještě druhý gól. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a i nadále jsme za soupeřem zaostávali. Zkorigovat výsledek na 3:1 se podařilo Fandovi Slavíkovi, ale to bylo z naší strany vše. Do konce zápasu jsme inkasovali ještě čtvrtý gól.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Makovička [-] , R. Jičínský [-] - R. Chmátal [-] , M. Šauer [-] , J. Šimkovský [-] - O. Šrom [-] , S. Kadlec [-] , V. Marek [-] - V. Hadač [-] , P. Hadač [-]

SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - P. Poljak [-] , V. Mácha [-] , P. Pacholík [-] , D. Kučera [-] - J. Snížek [-] , F. Slavík [-] , T. Mach [-] - O. Doležal [-] , J. Omasta [-] , P. Neuber [-]

ŽK: 44. F. Slavík .
Hráči zápasu: M. Šauer , O. Šrom - F. Slavík .
Počet diváků: 41.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.