0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená porazila Klikov a posunula se na první příčku


Branky


0

V prvním jarním kole OP Studená zajíždela na hřiště vedoucího Klikova. Na soupeře hosté z druhého místa ztráceli jeden bod, takže šlo jednoznačně o šlágr kola. Začátky po zimní přípravě bývají vždy zajímavé, jelikož mají mužstva dost času se kvalitně připravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek s převahou domácích

Oba týmy nastoupili poprvé na přírodní trávu po zimní přípravě a to bylo na začátku znát. Přeci jen se s tímto na začátku poprali daleko lépe zkušení domácí, kteří hosty dle očekávání v úvodu zatlačili do defenzivy. Ve 12. minutě nastřelili břevno a v 19. minutě po domnělém ofsajdu (ale správně neodpískaném) stříleli domácí sami před gólmanem Šamalem těsně vedle. Ve 22. minutě přišla poslední velká šance domácích, kdy postupovali zboku sami na brankáře, ale zpětnou přihrávku před bránu studenští uklidili do bezpečí. Od tohoto momentu se první půle hrála ve znamení územní převahy domácích bez šancí, hostím se nadále vkrádala na kopačky nervozita a neklid, ale postupem času se osmělovali stále více a více, což byl jednoznačně dobrý vklad do druhé půle.

Hosté nakonec odvážejí všechny body

Důležitý moment přišel v 55. minutě kdy studenští vystřídali a na hřiště přišel patnáctiletý talent Tomáš Přibyl. Díky němu, jeho drzosti a kvalitě a klidu na balónu začali Klikov přehrávat. V 60. minutě přišla první velká šance hostů, kdy Maška postupoval sám zboku na gólmana Wollnera, který jeho dobrou střelu vyrazil na břevno resp. na roh. Z následného rohu v 61. minutě přišla rozhodující situace zápasu. Krásný střílený roh Šimánka na zadní tyči perfektně zavřel Tomáš Lindourek a díky důrazu se prosadil hlavou - 0:1. V 68. minutě domácí kanonýr Mládek v ojedinělé šanci domácích v druhém poločase ztroskotal na s jistotou chytajícím Šamalovi, kterého jsme si museli na rychlo zapůjčit z Kardašovy Řečice, neboť oba golmany Kadlece i Duchoně mají studenští zraněné. V 72. minutě musel pro lehké zranění odstoupit kapitán a dirigent dnes výborné obrany Adamec. Nastoupil Míra Pelej. V 82. minutě střídal pro křeče Maška, zastoupil ho Šimek. V 89. minutě, kdy domácí hráli již vabank postupovali sami dva na gólmana, Šimánek ovšem tuto situaci nevyřešil dobře. Dnes hostující kanonýr nebyl příliš vidět, ale stejně jako ostatní perfektně pracoval pro tým. Díky takticky vyspělému výkonu, neskutečné pracovitosti všech hosté tedy zvítězili 1:0 a posunuli se na první místo o dva body před soupeře z Klikova. Zápas s naprostým přehledem odřídil rozhodčí Chlaň. AUTOR: PETR ADAMEC



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Vstup do jarní části sezony se nám příliš nepovedl. V prvním poločase jsme měli sice mírnou územní převahu, ale branku jsme z ní nevytěžili. Ve 13. minutě po pěkné kombinační akci se do velké šance dostal Čapek, ale nastřelil pouze břevno. Pak ještě Šetka po špatné rozehrávce hostí v samostatném úniku netrefil bránu. Studená se do větší příležitosti nedostala. Druhý poločas se hra vyrovnala, hosté začali zlobit hlavně ze standardních situací. V 51. minutě se po rohovém kopu trefil hlavou Lindourek. Vyrovnat mohl Čapek, jenomže ho opět vychytal brankář hostí. Studenou jsme sice ke konci zápasu zatlačili před jejich bránu, ale větší příležitost jsme si nevypracovali. Naše nakopávané míče bez větších potíží obrana hostí odvrátila a tak si Studená po zlepšeném výkonu ve druhé půli odváží z Klikova tři cenné body.

FK Studená
Petr Adamec: Bylo nám jasné, že pokud přežijeme úvodní tlak domácích bez úhony, naše šance se diametrálně zvýší, což se potvrdilo. Kdyby domácí vedli 2:0 po 20 minutách, bylo by možná hotovo. My jsme se ale dle plánu stále více dostávali do hry a druhá půle jasně ukázala, že máme dobře připravený tým. V první půli jsme byli zbytečně zbrklí, nepodrželi jsme balón a to hrálo do not domácím, kteří nás přehrávali. Do druhé půle nastoupil i patnáctiletý Přibyl a jeho výkon byl vynikající, díky němu se karty obrátily a začali jsme být lepší. Věděli jsme, že jedna dvě šance přijdou a jak to tak bývá takovýto zápas rozhodla standardní situace. Skvěle celý zápas fungovala obrana (Adamec, Grausam, Makovička, Šimánek). Jsme velmi rádi za tři body, ale díky pracovitosti a taktické vyspělosti si to tým dneska zasloužil. Samozřejmě musíme uznat, že jsme měli v prvních minutách i štěstí. Nejlepší hráči se těžko hodnotí, dneska to byl výborný týmový výkon. Ale pokud musím vybrat - střelec gólu Lindourek a hlavně dneska výborný mlaďoch Tomáš Přibyl. Příští týden cestujeme do Suchdola a já doufám, že bude k dispozici už i Libor Dvořák.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - J. Opelka [-] , M. Zavadil [-] (77. R. Hynek [-] ) , Z. Zegermacher [-] - D. Melichar [-] , V. Soudek [-] , V. Čapek [-] (84. J. Němec [-] ) - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] (55. J. Lochman [-] ) - O. Podojil [-] , O. Šetka [-]

FK Studená
L. Šamal [-] - D. Adamec [-] (73. M. Pelej [-] ) , T. Grausam [-] , L. Makovička [-] , M. Šimánek [-] - J. Šára [-] , P. Maška [-] (81. P. Šimek [-] ) , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] - J. Šimánek [-] , D. Krasnovský [-] (58. T. Přibyl [-] )

ŽK: 75. P. Maška .
Hráči zápasu: T. Přibyl , T. Lindourek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - ŠVEC Bohumil, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.