M. Bican 61.
B. Brůžek 81.
P. Chmelař 90. (vl.)
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hobzí porazilo Stráž rozdílem třídy


Branky


61. M. Bican , 81. B. Brůžek , 90. P. Chmelař (vl.)
0

Hostující Stráž, která se krčí na posledním místě tabulky zajížděla na horkou půdu do Hobzí. Oba mančafty sbírají body velmi málo a potřebovaly by je získat v tomto zápase, ale těžký terén jim fotbalové snahy hodně ztěžoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Zápas o šest bodů stěžoval velice těžký terén. První poločas měli určitě víc ze hry domácí hráči, ale největší šance měli hosté, pak se jim dokonce podařilo vstřelit branku Janem Kozlem, naštěstí pro Hobzí ale z ofsajdu. Domácí stříleli spíše zpoza vápna, ale žádná rána se neujala. Přesto nevěšeli hlavu, ale na bahnitém terénu byla hra čím dál horší. Do konce poločasu bohužel žádná branka nepadla a hrstka diváků si musela na nějaké ty branky ještě počkat. 

Druhý poločas byl na branky bohatší

Naštěstí pro Hobzí do druhé půle nastoupil Miloslav Bican a jeho zkušenost se projevila po patnácti minutách, kdy z poměrně velké dálky umístil svou střelu k tyči - 1:0. Pak se za dalších deset minut zranil a mohl jít odpočívat. Potom nastoupil napůl zraněný Ondřej Lička a za dvě minuty se trefil z třiceti metrů. Po odstoupení zraněného J. Jančury za stavu 2:0 hosté v deseti hráčích ztratili veškeré naděje na úspěch. Třetí gól padl po zásahu míče hostujícím obráncem Pavlem Chmelařem. Hostující mužstvo mělo také několik velmi dobrých brankových příležitostí, ale neproměnilo je. Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale tak jasný průběh utkání rozhodně nemělo. Stráž se tak neodpoutala od posledního místa v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil: Bylo by bláhové si myslet, že se našem hřišti hrál fotbal. Spíš se jednalo o slalom, svoje kopačky jsem po zápase nepoznal. Hrálo se o šest bodů, možná ještě o víc, oba soupeři potřebovali bodovat, nám se to naštěstí podařilo a nechali jsme Stráž dole. První poločas jsme měli určitě víc ze hry, ale největší šance měli hosté, pak vstřelili gol, ale z ofsajdu, což bylo naše štěstí. My stříleli spíše zpoza vápna a žádná rána se neujala. Nevěšeli jsme hlavu, ale na bahnitém teréne byla hra čím dál horší. Naštěstí do druhé půle nastoupil Miloš Bican a jeho zkušenost se projevila po patnácti minutách, kdy z poměrně velké dálky umístil k tyči. Pak se za dalších deset minut zranil a mohl jít odpočívat. Potom nastoupil napůl zraněný Ondra Lička a za dvě minuty se trefil z třiceti metrů, co k tomu říct - my dřeme a kluci, co odpočívali, dávají goly. Třetí gol padl po zásahu míče hostujícím obráncem. Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale tak jasný průběh to nemělo. Věřím, že výsledek potvrdíme proti v pohodě hrajícímu Kunžaku a odlepíme se od sestupových vod.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Další klíčový zápas 2 týmů ohrožených sestupem do okresní soutěže bylo v dresu Stráže ochotno absolvovat v hustém dešti a na hrozně blátivém terénu opět pouze 11 hráčů a po odstoupení zraněného J. Jančury za stavu 2:0 jsme v deseti již ztratili veškeré naděje na úspěch. Domácí celek v průběhu fyzicky velice náročného utkání vystřídal celkem 5 hráčů a právě střídající hráči veterán M. Bican a kanonýr Lička se postarali o obě jejich rozhodující trefy. Naše mužstvo mělo také několik velmi dobrých brankových příležitostí, ale neproměnilo je, přičemž jediný vstřelený gól Jana Kozla nám nebyl v nastaveném čase první půle za stavu 0:0 pro ofsajd uznán.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
Z. Bican [-] - V. Zejda [-] , D. Malášek [-] (81. D. Fiedler [-] ) , J. Štibich [-] (27. M. Bican [-] ) , O. Dokulil [-] - Z. Fišer [-] , M. Distel [-] (46. B. Brůžek [-] ) , A. Veverka [-] - P. Distl [-] , H. Bican [-] , M. Janek [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - D. Škopek [-] , T. Merčák [-] , P. Přílepek [-] , T. Koudelka [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , V. Čurda [-] , L. Chovítek [-] , J. Jančura [-] , P. Chmelař [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.