Novosedly zabraly a vyhráli, Voldřich zařídil tři body


Branky


0

Souboj mužstev ze spodních pater tabulky - to bylo utkání domácího Staňkova a Novosedel. Oba mančafty nutně potřebují body jako sůl a v zápase tak nic nedaly zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

První poločas začali lépe domácí, kterým v útoku znatelně chyběl kanonýr Studnička, když se po čtvrt hodině hry ujali vedení gólem Marka Černocha - 1:0. Z hostující strany měl skončit gólem střelecký pokus Poborského, jehož střelu mířící do šibenice reflexivně vyrazil brankář Černoch. Pak měl ještě šanci Kubo, ale hlavou netrefil míč, který by jinak směřoval do odkryté branky. Poločas tak skončil těsným vedením domácího mužstva.

Hosté obrátili výsledek ve svůj prospěch

Druhý poločas začali lépe hosté z Novosedel. Po centru z pravé strany se hlavou trefil Lukáš Voldřich. To staňkovské trochu srazilo do kolen a hosté byli ve druhé půli lepším mužstvem. Velkou šanci měl Poborský, ale sám před gólmanem střílel mimo tyče. Domácí se dostávali hůře do šancí, ale přesto Pipek měl možnost skórovat, ale neproměnil svou šanci, kdy běžel sám na brankáře Malého. Druhý gól přišel čtvrt hodinky před koncem zápasu a znovu po centru se hlavou trefil Lukáš Voldřich. Pak hosty ještě podržel brankář Malý, když nohama vychytal stoprocentní příležitost domácích. Fotbal moc pohledných akcí nepřinesl, ale v situaci ve které se nachází Novosedly jsou určitě důležitější body než předvedená hra. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: V prvním poločase jsme byli lepším mužstvem a brzo jsme se ujali vedení, které jsme drželi do konce poločasu. Hned na začátku druhého poločasu hosté skóre srovnali, což nás trochu srazilo do kolen a hosté byli ve druhé půli lepším mužstvem. Dostávali jsme se hůře do šancí, ale přesto Pipek měl možnost skórovat, ale neproměnil svou šanci, kdy běžel sám na golmana. 14.minut před koncem, jsme inkasovali rozhodující branku, opět jako první, kdy zcela nekrytý hráč Novosedel pohodlně hlavou skóroval, takže o naší prohře rozhodlo nedůsledné obsazování hráčů soupeře, navíc v útoku nám citelně chyběl kanonýr Studnička.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: První poločas začali lépe domácí, když se po čtvrt hodině hry ujali vedení golem Marka Černocha. Z naší strany měl skončit golem střelecký pokus Poborského, jehož střelu mířící do šibenice reflexivně vyrazil brankář Černoch. Pak měl ještě šanci Kubo, ale hlavou netrefil míč, který by jinak směřoval do odkryté branky. Druhý poločas jsme začali lépe než ten první. Po centru z pravé strany se hlavou trefil Voldřich. Velkou šanci měl Poborský, ale sám před gólmanem střílel mimo tyče. Druhý gol přišel čtvrt hodinky před koncem a znovu po centru se hlavou trefil Voldřich. Pak nás ještě podržel brankář Malý, když nohama vychytal stoprocentní příležitost domácích. Fotbal to moc pohledný nebyl, ale v naší situaci jsou důležitější body než předvedená hra. Bohužel. Nic to nemění na tom, že zkazíme spoustu přihrávek a na gol se strašně nadřeme. Už máme čtyři zraněné, takže tomu zbytku co nastoupil chci poděkovat za bojovnost, protože to jsou velmi cenné body.



Počet diváků: 6. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - FILO Zdeněk, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.