Velenice berou všechny body s Novosedly


Branky


88. R. Poborský (p.) - 42. R. Mikudim , 54. J. Latifi , 57. Š. Filo
1

Domácí Novosedly, které mají výsledky jako na houpačce chtěly před domácím publikem konečně bodovat. České Velenice jsou bodově o něco víš než soupeř a tak byli hosté mírným favoritem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili těsně před půlí

Na začátku zápasu byli lepší domácí, kteří ale hrozili spíše ze standardních situacích. Hostující gólman Maroušek musel řešit střely Voldřicha a Poborského. Pak po rohu netrefil odkrytou bránu hlavou Kroupa. Poté trefil z přímého kopu za vápnem jen zeď Poborský. Za dvě minuty také nebezpečně vystřelil velenický Dvořák. Ve 42. minutě ztratil na půlce Poborský míč, hosté podnikli rychlý protiútok a Roman Mikudim střelou po zemi k tyči nedal Malému šanci. Domácí neměli žádnou větší příležitost ke skórování. To bylo z první půle vše a do kabin se odcházelo za jednobrankového vedení hostujícího mužstva.

Velenice došly v pohodě pro tři body

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první, hosté hráli fotbal a domácí se snažili nakopávat míče na naší jejich polovinu. V 50. minutě mířil Čuta po rohu hlavou jen těsně nad. Za další tři minuty chytil Malý jasný gol Zlamšídlovi. Za minutu po této šanci se už ale skóre měnilo. Po chybě v obraně uklízel míč placírkou z malého vápna Jakub Latifi. V 57. minutě už bylo rozhodnuto o osudu utkání. Po špatně rozehraném trestném kopu dostal na půlce balon Štefan Filo a ač tísněn obránce střelou k tyči zvýšil na 3:0 pro hosty. V 68. minutě se bravurním zákrokem zaskvěl domácí gólman Malý, který vytáhl střelu Jiřího Mikla směřující do šibenice. V 75. minutě střílel těsně nad břevno Poborský. V 83. minutě měli ještě obrovskou šanci hosté, když nedokázali vstřelit branku ze tří metrů. Skóre kosmeticky upravil tři minuty před koncem z penalty Roman Poborský za ruku ve vápně. To bylo všechno a Lokomotiva České Velenice si tak odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Opět jsme se tak nějak porazili sami. Začátek zápasu patřil našemu týmu. Neměli jsme sice žádné vyložené šance, ale hrozili jsme po standardních situacích a střelách za vápnem, ze kterých jsme nějaký ten gol dát měli. Když už to vypadalo, že poločas skončí bez branek, tak vyrobíme chybu na půlce a hosté nám dají po rychlém útoku gol do šatny. Po přestávce už byli Veleničtí lepší a rozhodli dvěma góly během tří minut. My jsme dali branku tři minuty před koncem, když už bylo vše jasné. Nemyslím, že by kluci nebojovali, ale srážejí nás velké individuální chyby a vázne rozehrávka. Následující tři kola hrajeme se soupeři, kteří jsou v tabulce kolem nás, takže je potřeba už dělat body.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: K utkání jsme jeli v hodně poslepované sestavě s několika dorostenci. Hned od začátku utkání jsme si vytvořili převahu a hráli pohledný kombinační fotbal. V první půli se po krásném pasu trefil Mikudim. Domácí neměli žádnou příležitost ke skórování. Druhý poločas se nesl v podobném duchu, my jsme hráli fotbal a domácí pouze nakopávali míče na naší polovinu. Z našich mnoha příležitostí se dokázal prosadit Latifi a Filo, takže všechny naše branky vstřelili dorostenci. Domácí korigovali výsledek na konci utkání z pokutového kopu po nezaviněné ruce našeho obránce. Od výraznějšího výsledku domácí uchránil dobře chytající brankář. Chlapci předvedli kvalitní výkon a po zásluze si odvezli tři body. Výborně zahrál Dvořák s Filem ve středu zálohy.



Počet diváků: 54. Rozhodčí: JANÁK Pavel - JANÁK Pavel, NEČEDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 10. 2016 07:58
Podle pana Macho jsem byl první poločas asi na jiném zápase.jeho svěřenci do 30 minuty prvního poločasu vytvořili spoustu chyb v rozehrávce a Novosedly měli převahu.Bohužel to bylo o golu,a ten se domácí nepodařilo vstřelit.Ke konci prvního poločasu už byly Velenice lepší a ve druhem poločase už bylo na hřišti jenom jedno mužstvo-Velenice.