Studená neměla problém s Novosedly


Branky


0

V sobotním utkání mezi FK Studenou a TJ Novosedly nad Nežárkou ve 4. kole okresního přeboru se očekávala vyrovnaná hra. Ze souboje však nakonec vyšel jednoznačně jako vítěz celek FK Studená. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky

Hned od úvodního hvizdu si vzali slovo hráči Studené a posílali na branku Novosedel jeden útok za druhým. Ten první úspěšný byl již v 5. minutě, kdy z pravé strany přiletěl před bránu přesný centr a volný Patrik Maška si už se situací dokázal poradit. Hráči Studené poté však nepolevili a nadále zaměstnávali hostující obranu, což vedlo k nastřelení brankové konstrukce a ve 37. minutě také k druhé brance. Před bránu přiletěl další nadýchaný centr a míč do brány poté poslal opět Patrik Maška. Novosedly se svými nákopy za obranu snažili na obě branky odpovědět a několikrát se dostaly do šestnáctky soupeře, ale velké gólové šance se nedočkaly a ani střelba ze střední vzdálenosti nebyla přesná. Domácí tak do kabin odcházeli s dvoubrankovým vedením.

Studená potvrdila převahu

Druhý poločas žádnou velkou změnu nepřinesl, co se týče předváděné hry. Studenští hráči cítili, že mají vítězství na dosah, a tak nadále pokračovali v nátlaku s cílem navýšit tak svůj gólový účet. V 56. minutě se o to postaral Josef Šimánek, který se ujal rozehrání volného přímého kopu. Jeho rána pak přesně zapadla do levé části branky. Tento gól na 3:0 byl v zápase posledním. Ačkoliv měli domácí ještě několik dalších gólových příležitostí, další branka už nepřišla. Hosté z Novosedel se také několikrát dostali ke slovu. Většinou ale šlo o průniky do vápna, které končily nepřesným zakončením. Studenští fotbalisté si tak vývoj utkání pohlídali a po dvou prohrách si připisují vítězství. To Novosedly utrpěly druhou porážku a ztrátu bodů budou chtít dohnat příště proti Suchdolu.



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Karel Duchoň: Do utkání s Novosedly jsme vstupovali s odhodláním naplno bodovat. Od začátku jsme Novosedly přehrávali na všech postech. Ve středu pole se nám dařilo eliminovat Poborského, což nám dávalo větší prostor k útočení. Na obou křídlech se činili mladíci Šára s Maškou. Druhý jmenovaný po krásném centru z křídla nekompromisně hlavou zakončil 1:0 do přestávky stačil přidat i druhou branku, tentokráte nohou. Druhý poločas už Studená dominovala, vytvořila si spoustu šancí ale ... Výborný herní projev celého týmu podtrhl skvěle kopnutý tresňák J. Šimánka. Svojí měrou ke kvalitě utkání přispěla i trojice přesných rozhodčí.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Ve Studené jsme chtěli bodovat, ale s naší předvedenou hrou jsme neměli nárok. Dostali jsme brzy gól, druhý domácí přidali po půlhodině hry, mezitím ještě nastřelili břevno. Z naší strany za zmínku stojí snad jedna akce, kdy po centru mířil Hladílek hlavou mimo tyče. V druhém poločase už byli domácí jasně lepší. Třetí gól přidali po krásném trestném kopu Šimánka. Od větší pohromy nás zachránil gólman Malý, kdy dvě střely domácích vytlačil na roh, zneškodnil Šimánkovi sólo a jednou domácí překopli z malého vápna. Byl to náš nejhorší zápas za poslední dobu. Doufám, že se vrátíme k našim minulým dobrým výkonům a budeme příště naplno bodovat.



Sestavy


FK Studená
K. Duchoň [-] - J. Pospíšil [-] , L. Makovička [-] , P. Šimek [-] (65. K. Reidl [-] ) , R. Popelínský [-] - P. Maška [-] , J. Šára [-] (83. J. Kubíček [-] ) , M. Pelej [-] , J. Šimánek [-] (78. L. Danyi [-] ) , T. Lindourek [-] - K. Mitas [-] -

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - M. Čuta [-] , M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] (70. O. Čunát [-] ) , D. Šmíd [-] (77. J. Vedral [-] ) - P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , T. Nohava [-] , M. Hladílek [-] - D. Šmíd [-] (55. F. Sedláček [-] ) , R. Kubo [-]

Hráči zápasu: P. Maška .
Místo: Studená. Počet diváků: 65. Rozhodčí: BOČEK Petr - KORANDA Zdeněk, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.