3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov si poradil s Přídolím s čistým štítem v zádech


Branky


0

Do Kájova přijel ne příliš oblíbený soupeř pro domácí Sokol, jelikož se Kájovu v minulosti proti Přídolí příliš nedařilo. Jak dopadlo toto utkání v rámci 10. kola OP ČK čtěte v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

P. Žilavý otevřel skóre

Utkání bylo od prvních minut vyrovnané a první velkou příležitost si vytvořili hosté. Gambovu pěknou střelu vytáhl na poslední chvíli brankář Frühauf nad břevno. 

 

Do vedení šel však domácí Kájov! V osmadvacáté minutě Čabela zachytil nepřesnou rozehrávku Přídolí, přihrál Petrovi Žilavému, který křižnou pumelicí levou nohou otevřel skóre, 1-0!

 

Do přestávky zbývalo sedm minut a domácí udeřili podruhé! Josef Haláček tváří v tvář brankáři Přídolí zachoval klidnou hlavu a pěkným lobem ho přehodil a bylo to 2-0 pro domácí! Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Haláček vstřelil svou druhou branku v utkání

Druhý poločas nebyl moc pohledný a téměř nic se v něm nestalo. Několik menších příležitostí na obou stranách pochytali brankáři či střelce zradila jejich střelecká muška. 

 

Jedna střela však přeci jen rozvlnila síť. Petříkův centr se dostal až k Haláčkovi, který napálil míč na vzdálenější tyč a upravil tak na konečných 3-0 pro domácí Kájov!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Jan Petřík, hráč: Dnes jsme si připsali důležité tři body proti soupeři, proti kterému se nám v minulosti příliš nedařilo.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Můj poslední zápas v letošní sezóně jsem si představoval trochu jinak, ale není to o představách. Zkušený kájovský středopolař Pepa Haláček dal dva góly a hru Kájova prakticky celý zápas režíroval. My jsme měli také nemálo šancí, avšak žádnou z nich jsme neproměnili a bez toho zkrátka nevyhrajeme.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
M. Frühauf [-] - J. Němec [-] , P. Žilavý [-] , V. Žilavý [-] , J. Petřík [-] - J. Haláček [-] , J. Baláž [-] , P. Doubek [-] - M. Anderle [-] , L. Kolaj [-] , D. Čábela [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Brož [-] - P. Gamba [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , J. Štěpánek [-] , P. Schwarz [-] , V. Písko [-] , O. Papaj [-]

ŽK: 11. P. Žilavý .
Hráči zápasu: P. Žilavý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janda Jaroslav - KORBEL Karel (N), MITTASCH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.