Tři penalty v zápase? To se jen tak nevidí! Divákům ve Zlaté Koruně se však poštěstilo


Branky


16. V. Ohnsorg , 22. V. Ohnsorg , 34. V. Rychtář (p.) , 79. D. Steinocher - 19. T. Faltus , 48. T. Valiček (p.)
0

Šest gólů, pětkrát nastřelená branková konstrukce a mnoho dalších nevyužitých příležitostí. To je výčet zápasu na hřišti ve Zlaté Koruně, kde hosté z Malont byli domácímu lídrovi po většinu zápasu vyrovnaným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal, který lahodil oku diváka

Domácí začali náporem a už ve 3. minutě po přihrávce Ohnsorga nastřelil Sláma levou tyč. Stejnou mincí odpověděli hosté ve 13. minutě, kdy po rychlém protiútoku trefil tentokráte pravou tyč Faltus.

 

Vyústěním úvodního tlaku domácích byla vedoucí branka v 15. minutě. Sláma rozehrál trestný kop po zemi na levé straně na rozběhnutého Homera, ten vrátil balón pod sebe na rozeběhnutého Ohnsorga, který s přehledem polovysokou střelou k pravé tyči překonal Bílého – 1:0! Jenže domácí se z vedení dlouho neradovali. O tři minuty později chyboval stoper Zayml, čehož využil Faltus a s přehledem překonal Schwarze – 1:1. Uplynuly další tři minuty a skóre se opět měnilo. Rohový kop posadil Sláma přesně na nohu Ohnsorga a na jeho volej neměl Bílý šanci – 2:1! Pěkný fotbalový moment přišel o další dvě minuty později. S chutí hrající Homer vysunul po levém křídle Slámu, jehož přesný centr našel před brankou Rychtáře. Ten však hlavou ke smůle domácích trefil pouze břevno.

 

V těchto chvílích byli sice hosté pod tlakem, ale jejich nebezpečné protiútoky dělaly domácí obraně nemalé problémy. Ve 28. minutě po další chybě domácí obrany se k balónu dostal střelecky disponovaný Faltus, s jeho střelou do šibenice si však skvěle poradil Schwarz a vytěsnil míč nad břevno. Vzápětí opět Schwarz dvěma skvělými zákroky držel domácí nad vodou. A už poněkolikáté spolupráce Homer – Sláma na levé straně, průnik posledně jmenovaného do vápna, kde však přišla kosa hostujícího obránce – penalta. Kopat šel Rychtář, a i když si na jeho polovysokou střelu k levé tyči Bílý sáhl, cestě míče do sítě nezabránil – 3:1! Do půle stojí za zmínku ještě vyložená šance Zaymla z poslední minuty. Avšak jeho střelu z malého vápna Bílý zázračně vyrazil.

Další dva pokutové kopy

Těžce vybojovaný náskok domácích o dvě branky se hned v úvodní minutě druhé půle scvrkl pouze na jednobrankové vedení. Střelu jednoho z hostujících hráčů zastavil stoper Tybitancl ve vápně rukou a rozhodčí Holub přísně nařídil druhou penaltu zápasu. Tu se štěstím propasíroval za Schwarzova záda Valíček – 3:2!.

 

V 52. minutě chytil Bílý dvě těžké střely Slámy a Homera a hosté vycítili šanci na dobrý a popravdě překvapivý výsledek. Jejich snahu mohl definitivně ukončit v 64. minutě Sláma, ale jeho střela skončila opět pouze na tyči hostující branky.

 

A opět 78. minuta v hlavní roli Sláma, když na levé straně přešel pres několik hostujících hráčů, přetaženým centrem našel na pravé straně volného Steinochera, který zavěsil míč pod břevno – 4:2! Třetí penalta zápasu se pískala v 88. minutě. Po faulu na Slámu si tentokrát postavil balón na bílý puntík Homer, ale na matadora v brance hostů nevyzrál. Bílý tím korunoval svůj velice dobrý výkon, kdy několikrát dovedl domácí střelce k zoufalství!

 

 

Report zaslal Pavel Ďuriš ze Zlaté Koruny, děkujeme!



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Velice těžké utkání, proměnit v prvním poločase šance, které jsme si vypracovali, výsledek by byl o tři branky v náš prospěch lepší.

TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva: Zápas pro diváky dobrý, oba týmy se snažily hrát útočně a bylo na co koukat. Hosté měli několik velkých šancí, které bohužel neproměnili. Domácí jich měli o něco víc a s poněkud lepší produktivitou než tým hostů a to rozhodlo.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - D. Steinocher [-] , M. Štěpánek [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] , V. Ohnsorg [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - K. Beutl [-] , P. Korch [-] - T. Faltus [-] , T. Valiček [-] , D. Kubánek [-] - M. Beneda [-] - R. Tomáš [-] , R. Svatoň [-] , S. Gocala [-] , V. Žalud [-]

ŽK: 72. V. Rychtář - 89. T. Faltus .
Hráči zápasu: M. Homer - J. Bílý .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Holub Jaroslav - ŠETELE Miloslav (N), CÁBA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.