Derby pod Kletí pro domácí Křemži


Branky


0

Domácí Sokol hostil rezervu Nové Vsi - Brloha. Souboj dvou týmů, kterým se moc nedaří, vyzněl lépe pro domácí Křemži, která si připsala první body v sezoně, a to hned tři - za vítězství 2-0.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křemže ovládla první poločas

Do utkání mnohem lépe vstoupila domácí Křemže, která od první minut hostující tým k ničemu nepustila. Ihned ve druhé minutě se do šance dostal domácí Boháč, kterého však skvěle vychytal brankář Švarc. Vzápětí se souboj těchto dvou hráčů opakoval, ale po Boháčově hlavičce znovu skvěle zaskočil Švarc a vyrazil na další rohový kop. Další šance přišla z kopačky Fučíka, který se dostal do vápna, ale opět ho vychytal skvělý brankář hostí. Snížek o pár chvil později také ztroskotal na brankáři Nové Vsi.

 

Hostující tým hrozil pouze sporadicky střelami z větší vzdálenosti, které však domácímu brankáři potíže nedělaly.

 

Těsně před poločasem se mohli domácí dočkat vedoucí branky, ale po Snížkově standardní situaci scházel Matějkovi kousek od toho, aby míč usměrnil do sítě.

 

Poločas tedy skončil bezbrankovou remízou a vše podstatné se mělo teprve stát...

 

       

Dvě branky stačily domácím k výhře

V úvodu druhé půle hostující tým nepatrně ožil a do šancí se dostával více než v první polovině zápasu, ale bez gólového efektu. Domácí tým "vstoupil" do druhé půle až po její čtvrdhodině, když zahrozil v malém vápně Kouba, ale neuvěřitelně přestřelil. O pár momentů později šli domácí 3 na 1, naneštěstí pro ně si však dávali přednost v zakončení, které posléze přišlo až z velkého úhlu a pouze do bránícího hráče. V další šanci byl Snížek, ale ani jeho průnik po pravé straně gólem neskončil.

 

V 70. minutě zahrával Snížek přímý kop, který vyrazil brankář Švarc pouze před sebe, ale ve velkém chumlu se nikomu z domácích hráčů nepodařilo dopravit míč do sítě, a tak byl stav stále bezbrankový. O 3 minuty později se však domácí přeci jen dočkali. Přečíslení řešil Matěj Filip střelou, kterou hostující beci zblokovali pouze k nohám Tomáše Matějky, který se dostal před svého strážce a skóroval, 1-0.

 

V závěrečné desetiminutovce se hostující Nová Ves snažila o vyrovnání, ale hrozila pouze z dalekonosných střel. Domácí čekali na brejkovou situaci, které se dočkali v 83. minutě. Vosika stříleným centrem vybídl spoluhráče Matějku, který ve skluzu trefil pouze tyč a odražený míč si nejrychleji našel Patrik Rienessl a uklidil ho do sítě, 2-0.

 

V posledních vteřinách měli hosté šanci ke skórování, ale v obrovské příležitosti hostující hráč přestřelil. Domácí Křemže si tedy připsala první vítězství v sezóně a dostala se na osmé místo OP. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Radek Linha, trenér: Na dnešní derby s Novou Vsí jsme se sešli poprvé v letošním ročníku v přijatelné sestavě. Kluci byli na dovolených, měli jsme zranění z letní přípravy. Pevně věřím tomu, že kluci začnou chodit a začneme vyhrávat. Ves přijela v oslabené sestavě a byla otázka času, kdy vstřelíme gól. Šancí jsme měli dost, po většinu hry jsme soupeře zatlačili na jeho polovinu. Náš nejlepší hráč byl Patrik Reinessl, dále musím pochválit stopera hostů Radka Postla, který byl dle mého názoru nejlepším hráčem na hřišti a divím se, co dělá v naší soutěži.

FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Bohužel do Křemže jsme přijeli v oslabené sestavě z důvodu zápasu našeho A týmu o pár hodin později. Ale bohužel i jindy máme problém s tím se sejít.. Do prvního poločasu jsme nevstoupili moc dobře, ale postupem času se hra vyrovnala a poločasová remíza po šancích na obou stranách byla zasloužená. Bohužel druhý poločas nám vůbec nevyšel, mohli jsme dostat o několik branek navíc, naštěstí nás gólman podržel. Později jsme odpadli i kondičně a na naší hře se to projevilo... Nejlepší hráč určitě Tomáš Švarc, vychytal spoustu akcí soupeře a podržel nás po našich chybách a tlaku soupeře.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petroušek Antonín - REITINGER Jiří (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.