1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatka veze z Přídolí další vítězství


Branky


0

Rozjetý vlak v podobě fotbalistů Zlaté Koruny zastavil ve stanici v Přídolí, které vyloupil a veze si na cestu další tříbodovou výhru. Domácí se zmohli pouze na jedinou branku v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání nepřinesl divákům žádný velký luxus v podobě velkého množství šancí či vstřelených gólů. Za zmínku stojí pouze střela z jedenácté minuty od hostujícího kanonýra Rychtáře, který se však ještě mezi střelce nezapsal. Jeho chvíle měla totiž přijít. Další příležitost měl na kopačce Sláma, který tlačil míč k levé tyči, ale Mitasch tam byl včas a vytáhl míč na roh.

 

Hostující tlak gradoval přesně po půl hodině hry, kdy se nadvakrát trefil Milan Homer pro něhož to byla první branka v novém dresu. Štěpánek vyslal na Mitasche pěknou střelu, kterou pouze domácí gólman vyrazil k dobíhajícímu Homerovi, jenž neměl problém dostat míč mezi obráncem a brankářem do sítě, 0-1.

 

Následně se do další příležitosti dostal Rychtář a po něm i Homer, ale jejich pokusy minuly cíl. V samotném závěru poločasu rozehrávali hosté přímý kop po faulu na Rychtáře, který se také ujal jeho exekuce, rozehrál na krátko na Jana Slámu, jehož zdí tečovaná střela zapadla přesně k pravé tyči, 0-2.

 

Půlka skončila tedy dvoubrankovým vedením hostí.

Sláma přidal druhou branku, trefil se i kanonýr Rychtář

Jak první poločas skončil, druhý začal, akorát se změnily role. Sláma byl faulován, míč si k přímému kopu postavil Rychtář, střela byla opět tečovaná zdí, ale tentokrát skončila těsně vedle Mitaschovy branky.

 

V 57. minutě měli hosté další výbornou příležitost ke skórování. Rychtář si na levé straně narazil s Fr. Massarem, který krásně vybídl Steinochera, ale ten sám před brankářem domácích přestřelil.

 

O sedm minut později přišla chvíle hostujícího kanonýra Rychtáře. Po parádní přihrávce postupoval Vladimír Rychtář sám na brankáře Mistasche a lobem rozvlnil síť domácí branky potřetí, 0-3. Za dalších 5 minut se radovali hosté počtvrté. Sláma totiž famózně proměnil přímý kop střelou do vzdálenějšího rohu Mitaschovy branky, kde vymetl všechny pavouky, 0-4.

 

První velká příležitost domácích přišla kolem osmdesáté minuty, kdy útočník Radykhovskyy sám před brankářem Schwarzem přestřelil.

 

Gól se Přídolí přeci jen podařil vstřelit, a to v 85. minutě z kopačky zapomenutého Jaroslava Píska, který střelou po zemi k pravé tyči uzavřel účet zápasu na konečných 1-4.



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: I když jsme nastoupili bez tří opor základní sestavy (Zayml, Ohnsorg, Weinhard) a během zápasu se nám ještě zranil Homer, domácí jsme jasně přehráli a zaslouženě bez problémů uhráli tři body. Nejlepší hráč: Rychtář, Štěpánek



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - J. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , R. Radykhovskyy [-] , Z. Vrba [-] , J. Štěpánek [-] , P. Schwarz [-] , V. Písko [-] , D. Nguyen [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Král [-] , D. Steinocher [-] , M. Štěpánek [-] , N. Massaro [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , J. Tybitancl [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-]

ŽK: 29. M. Brož - 17. M. Homer , 54. D. Steinocher , 63. J. Král .
Hráči zápasu: V. Rychtář , M. Štěpánek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamovič Jiří - STEIDL Jaroslav (N), CÁBA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.