1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka utkání přinesla tři body domácím


Branky


0

Malonty přijely do Přídolí s jasným cílem - zvítězit za tři body. To se jim však nepovedlo a už to začíná vypadat, že na malontské hráče padla deka. Průběh neatraktivního duelu si můžete přečíst v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písko vstřelil jedinou branku utkání

Utkání začali lépe domácí, kteří se v devatenácté minutě dočkali branky. Kapitán Josef Písko přesnou ranou k tyči vstřelil jediný gól zápasu, 1-0. Ke konci první půle měl velkou příležitost ke vstřelení druhé branky domácí M. Štěpánek, jehož střela slabší nohou na zadní tyč neměla dostatečnou razanci a brankář Bílý ji vytěsnil mimo tři tyče. Více se v opatrném prvním poločase nestalo.

Hostující šance zmařil Mittasch

Druhý poločas byl zejména v režii hostujícího týmu, který se snažil o první body v novém ročníku. Malonstké šance však zhatil výborně chytající Mittasch a zejména jeho zásluhou domácí neinkasovali a připsali si v ne příliš atraktivním duelu další tři cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: V první půli jsme hráli lépe a po dvaceti minutách přišla jediná branka zápasu a kdo jiný by měl být střelec, než kapitán. V druhé půli už začali Malontští vystrkovat růžky, ale všechny jejich šance dokázal pochytat Pája Mittasch a my teď můžeme odpočívat a připravovat se na zápas se Zlatou Korunou.




Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - J. Štěpánek [-] , D. Dvořák [-] , J. Zadák [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , Z. Vrba [-] , P. Schwarz [-] , V. Písko [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - L. Pulec [-] , M. Beneda [-] , P. Korch [-] , M. Kouba [-] , T. Valiček [-] , S. Gocala [-] , L. Kuzma [-] , R. Tomáš [-] , V. Žalud [-] , K. Beutl [-]

ŽK: 75. J. Písko - 42. L. Kuzma , 90. V. Žalud , 90. R. Tomáš , 90. M. Kouba . ČK: 90. V. Žalud .
Hráči zápasu: J. Písko .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Petroušek Antonín - PÍSKO Josef (N), MRZENA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.