0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velkou vůli po vyrovnání ukončil v závěru dolnodvorský Řepa


Branky


50. J. Řepa , 89. J. Řepa
0

Do Křemže zavítal zatím neporažený celek z Dolního Dvořiště, který se hodně natrápil minulé utkání proti nováčkovi ze Světlíka. To domácí Sokol chtěl odčinit prohru 4-0 na hřišti ve Zlaté Koruně. Průběh zápasu Křemže s Dolním Dvořištěm čtěte uvnitř článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc šancí nenabídl

Utkání začalo lépe pro dolnodvorský celek, který prvních 20 minut domácí Sokol k ničemu nepustil. Hosté hrozili zejména z rohových kopů, ale branka nepřicházela. Dolní Dvořiště také velmi dobře kombinovalo a vytvořilo si několik dobrých šancí po stranách. Poté se hra uklidnila a vyrovnala, domácí měli dokonce před začátkem poločasové přestávky tlak, ale ten se jim v gól přetavit nepodařilo. Více nám nabídla druhá půle.

Velký tlak domácích, dvě branky hostů

Druhý poločas začal opatrněji a oba celky čekaly na chybu soupeře. Tu jako první udělala domácí Křemže a soupeř ji využil. Nepovedenou střelu J. Řepy si srazil do vlastní sítě Brabec a bylo to 0-1.

 

Po inkasované brance se domácí vzchopili a tlačili na hostující tým, seč jim síly stačily. Branky se však nedočkali, i když příležitostí k tomu měli plno. Několikrát zachránila hostující tým od obdržené branky tyč a zbylé příležitosti pochytal brankář Hošek či se nevešly mezi tři tyče.

 

Obrovskou příležitost měl Linha, který netrefil odkrytou bránu. Hra v druhém poločase se hodně přiostřila a rozhodčí Holub nechával i nebezpečnější zákroky bez povšimnutí. Trpělivost mu došla v jednasedmdesáté minutě, kdy byli současně vyloučeni domácí S. Brabec a hostující brankář D. Hošek.

 

Červené karty na obou stranách však nic nezměnili a domácí Křemže se stále hnala za vyrovnání. To se však nevyplatilo, jelikož v 89. minutě propadla křemežská obrana a J. Řepa vstřelil svůj druhý gól v utkání, který znamenal mimo jiné pojištění výsledku a hostující výhru 0-2.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Do zápasu jsme šli s tím, že chceme vyhrát. Bohužel jsme byli zcela impotentní v zakončení. Chybělo nám dost hráčů, a tak jsme se snažili zápas ubojovat, bohužel v druhé půli jsme dvakrát inkasovali a na body opět nedosáhli.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Do Křemže jsme jeli bez 7 hráčů kádru když z různých důvodů důvodů chyběli Kotlár, Varhol, Pecha (všichni laborují se zraněním) Hajdák, bratři Macanovičové a bratři Rubešové (práce + dovolená). I tak jsme si chtěli odvézt body a to se nám povedlo. Zaplať pánbůh za to, že domácí naložili se šancemi jak naložili. Škoda, že jsme první půli nějaký ten gól nedali. Zápas by se nemusel zbytečně takhle vyhrotit a my se nemuseli strachovat o výsledek. I tak musím pochválit všechny kluky, že náročný zápas zvládli (hlavně psychicky). Malinko vyzdvihnu Řepu, který doufám pochopil co od něj očekávám. Jinak klobouk dolů před domácím kapitánem Filipem, měli by si pod Kletí vzít všichni z něj příklad nebo....... Dál se nebudu vyjadřovat (směje se).



Sestavy


Sokol Křemže
J. Tretera [-] - M. Filip [-] , R. Kaprál [-] , T. Bohatý [-] , J. Zeman [-] , A. Severa [-] , M. Vosika [-] , M. Fleischman [-] , J. Troup [-] , S. Brabec [-] , G. Filip [-]

FK Dolní Dvořiště
D. Hošek [-] - M. Vančura [-] , J. Mokoš [-] , M. Hajdák [-] , O. Kouba [-] - L. Doucha [-] , J. Kubík [-] , M. Marek [-] - J. Krenauer [-] , T. Zeman [-] , I. Maurenc [-] -

ŽK: 36. M. Fleischman , 38. A. Severa , 40. R. Kaprál - 33. J. Kubík , 54. T. Zeman , 63. J. Mokoš . ČK: 71. S. Brabec - 71. D. Hošek .
Hráči zápasu: G. Filip - J. Řepa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holub Jaroslav - REITINGER Jiří (N), KOTLÁR Vasil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.