1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 13:30

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj B týmů pro Frymburk


Branky


0

Do Nové Vsi dorazil tým z Frymburku, pro který to byl první zápas, jelikož v prvním kole se tým nesešel a do Přídolí nepřijel. Domácí si chtěli spravit chuť po prohře v Dolním Dvořišti, ale všechny body tentokráte brali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečný faul a vlastní gól

Zápas pro domácí nezačal úplně ideálně a ve třinácté minutě předvedl jeden z obránců zbytečný faul ve vápně, po kterém se pískala penalta, kterou následně proměnil Martin Juhaňák, 0-1.

 

Nová Ves se pokoušela o kombinační fotbal, ale příliš se jim to nedařilo, neb si nebyli schopni nahrát ani na pár metrů. Hosté spíše balóny nakopávali.

 

Druhá branka utkání padla ve třiatřicáté minutě po nedůrazu domácí obrany. Jeden z domácích hráčů si smolně srazil míč do vlastní sítě, ale branka byla připsána P. Tichovskému0-2.

 

Více se v první půly nestalo a poločas tak skončil za dvoubrankového vedení hostujícího týmu.

Jiskřičku naděje ihned zhatil Skipala

Ve druhém poločasu se domácí hra zlepšila, ale stále to nebylo to pravé ořechové. Předvedená hra obou týmů chvílemi připomínala spíše překopávanou než fotbal. Diváci si na další branku museli počkat až do samotného závěru.

 

V 85. minutě totiž vykřesal jiskřičku na bodový zisk Jan Pouzar, ke kterému propadl balón v šestnáctce a odtud už se Pouzar nemýlil, 1-2. Avšak vzápětí po inkasovaném gólu, hosté ze Šumavy odpověděli nejlépe jak mohli - brankou. V šestaosmdesáté minutě se k míči dostala staronová frymburská posila Zdeněk Skipala a zastavil tak skóre zápasu na stavu 1-3.

 

Více se už nestalo a Frymburk si připsal první tříbodové vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Tomáš Hüttner, hráč: Do zápasu jsme vstoupili špatně a moc se nám nedařila kombinace. Spíš jsme nebyli schopní si nahrát na deset metrů. Ve druhé půli se naše hra o drobet zlepšila, ale stále to nebylo ono.




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
J. Novák [-] - D. Šolc [-] , R. Postl [-] , J. Baier [-] , J. Šusta [-] - L. Veverka [-] , V. Loucký [-] - T. Hüttner [-] , M. Tejko [-] , E. Poula [-] - M. Baier [-]

FC Šumava Frymburk B
F. Malina [-] - J. Pecha [-] , P. Tichovský [-] , V. Tomka [-] , Z. Skípala [-] , J. Rillich [-] , M. Juhaňák [-] , K. Malák [-] , R. Mertl [-] , F. Fatura [-] , M. Neumann [-]

ŽK: 86. M. Tejko , 87. J. Pouzar - 87. K. Malák .
Hráči zápasu: Z. Skípala .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VEJVODA Jiří (N), BERIT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.