0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:30

14.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš venku porazila Černilov


Branky


0

Zápas mezi Třebší a Černilovem se po dohodě obou týmů neodehrál na hřišti hradeckého celku, ale na půdě Černilova. Třebeš se s venkovním prostředím vypořádala a díky třem gólům zvítězila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebeš se rychle ujímá vedení

Fotbalisté Třebše byli v úvodu zápasu aktivní a vytvořili si několik střeleckých příležitostí a už ve dvanácté minutě se díky trefě Jiřího Černého ujali vedení. Černilovští se v dalším průběhu také dostali do náznaků šancí, gólmana Mikuláše Heřmana ale nepřekonali. V dresu Třebše se do zakončení dostal útočník Jan Sobotka, jeho střela ale minula černilovskou branku. Podobně neúspěšný byl i Martin Štajer, který rovněž nemířil přesně a gólmana Jana Rumla neohrozil. V závěru poločasu se znovu připomněli domácí. Černilovští byli v posledních minutách aktivnější, vyrovnání ale nevytěžili. Třebeš tak po prvním poločase vedla 0:1. 

Obrana hostů odolává Černilovu a ofenziva přidává další góly

Ve druhém poločase nebyla Třebeš tak sebevědomá v kombinaci a dopouštěla se laciných ztrát. Černilov tak po zisku balonu vytvářel tlak na obranu hostů. Spolehlivá obrana Třebše, která v soutěži inkasovala suverénně nejméně branek, ale odolávala domácím hráčům. Když pak velkou šanci Černilova na vyrovnání zastavila branková konstrukce, přišla Třebeš s rozhodujícím zásahem. Zhruba dvacet minut před koncem rozhodčí odpískal pokutový kop ve prospěch Třebše. K nařízené penaltě se postavil Michal Krykorka, záložníka Třebše ale vychytal domácí brankář Ruml, který vyrazil míč na roh. Při následném rohu se ale Krykorka ukázal jako kapitán svého mužstva a hlavou dostal míč do sítě. Třebeš se tak dostala do vedení 0:2, což otřáslo hrou Černilova. Hosté byli od tohoto gólu aktivnější a svého soupeře přehrávali. Výhru 0:3 pojistil v osmdesáté deváté minutě střídající Jakub Zeman.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: Poslední utkání jsme na přání soupeře odehráli již v sobotu a venku. Patřilo nám prvních třicet a posledních patnáct minut zápasu. Naše hra byla jinak hodně nepřesná a domácí nás v mezičase i přehrávali. Proto asi nejvíce těší zisk bodů a zdraví hráčů. Teď přišel čas si odpočinout.



Sestavy


FK Černilov
J. Ruml [-] - P. Charous [-] , T. Markovič [-] , M. Šmied [-] (59. J. Žaba [-] ) , R. Schod [-] , T. Urban [-] , T. Matoušek [-] (80. M. Novák [-] ) , T. Schwarzer [-] , A. Roubal [-] , M. Štěnička [-] , D. Zumr [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Zbořil [-] , J. Vlach [-] , J. Zeman [-] - L. Kordač [-] , M. Kincl [-] , M. Štajer [-] , O. Ridl [-] (59. J. Zeman [-] ) , M. Krykorka [-] , J. Černý [-] (80. M. Štajer [-] ) - J. Sobotka [-] (75. L. Drapák [-] ) -

ŽK: 71. D. Zumr , 76. T. Matoušek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.