Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov završil podzim výhrou nad rozjetými Kunčicemi


Branky


0

Trutnovu se vydařil vstup do zápasu i celá první půle, během které se domácí dostali do vedení 3:1. Ve druhém poločase měly Kunčice o jednoho hráče v poli víc, ale podařilo se jim skórovat pouze jednou. Trutnov tak své vedení uhájil.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivní Trutnov se ujímá vedení

Fotbalistům Trutnova se vydařil vstup do zápasu a domácí se už ve druhé minutě ujali díky trefě Denise Vošanoviče vedení. Rychlý úvodní gól ale nepředznamenal pozdější dominanci Trutnova. Byli to naopak hosté, kteří se více drželi na balonu. Územní převaha ale Kunčicím vyrovnání nezaručila. Trutnovští byli přímočařejší a navíc mohli těžit z defenzivních chyb soupeře. Ve dvacáté osmé minutě se tak Trutnov dostal do dvoubrankového vedení, o které se postaral Tomáš Groer. Jedinou gólovou akci sehráli hosté zhruba po půl hodině hry. Na konci této akce byl ve třicáté první minutě útočník Jakub Mrázek, který tak snížil na rozdíl jediné branky. Už o čtyři minuty později si ale domácí vzali zpět svůj náskok, když na poločasových 3:1 upravoval záložník Marek Tůma. 

Kunčicím se ani v početní převaze nedaří srovnat

Ve druhém poločase se Kunčice snažili o vyrovnání, své útoky ale většinou vedly přehuštěným středem hřiště. Hostům se navíc nevyplácely individuální útočné akce, které trutnovská obrana dokázala eliminovat. V šedesáté sedmé minutě se situace Trutnova lehce ztížila, za tvrdý faul totiž červenou kartu viděl střelec prvního gólu, Denis Vošanovič. Kunčice tak zbylých více než dvacet minut odehrály v početní převaze. Tu hosté zužitkovali v sedmdesáté osmé minutě, kdy kontaktní gól vstřelil Erik Svatoš. Zbývající minuty už si ale domácí tým pohlídal, Kunčice se nedokázaly probít obranným valem soupeře a vytvořit si šanci na vyrovnání. Trutnov tak zvítězil nad Kunčicemi 3:2. 



Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Poslední zápas podzimu se nám nevydařil, inkasovali jsme hodně lacino a na druhé straně nám herní převaha nebyla nic platná, když neproměníme ani ty nejvyloženější šance. Na závěr bych chtěl poděkovat všem hráčům a realizačnímu týmu za vydařenou podzimní sezónu.



Sestavy


MFK Trutnov B
L. Tichý [-] - M. Kancok [-] , R. Wimmer [-] , M. Přívratský [-] , V. Kozák [-] - M. Tůma [-] (72. T. Huynh [-] ) , P. Ficner [-] , T. Groer [-] - - D. Rejl [-] (88. J. Herout [-] ) , D. Vošanovič [-] , P. Doubic [-]

SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - J. Mrázek [-] , J. Laštovička [-] , D. Hamák [-] , P. Koza [-] , D. Denk [-] , P. Hantsch [-] (63. M. dudek [-] ) , M. Zounar [-] , E. Svatoš [-] , D. Šolc [-] (46. M. Šulc [-] ) , T. Zákravský [-]

ŽK: 52. M. Přívratský , 59. D. Rejl , 70. V. Kozák - 22. D. Šolc , 42. P. Koza , 51. J. Mrázek , 87. M. Zounar . ČK: 67. D. Vošanovič .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Franěk Jakub - FRANĚK Tomáš, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.