D. Hruška 31. (vl.)
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice zvítězily na hřišti Úpice


Branky


31. D. Hruška (vl.) - 17. J. Želízko , 29. P. Soukup
0

Fotbalisté Úpice si během zápasu vytvořili herní převahu, tu ale nedokázali přetavit v branku. Naopak Třebechovice vytěžily z minima maximum a díky dvěma gólům zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivnější Třebechovice se trefují do vlastní i soupeřovy brány a slaví výhru

Úpice se v prvním poločase více držela na balonu, ve finální fázi ale domácímu týmu scházelo více důrazu i přesnosti. I kvůli tomu skončila řada nadějných šancí bez gólového efektu. Fotbalisté Třebechovic hráli přímočařeji a v konečném důsledku i efektivněji. Hostům tak stačila hrstka šancí k tomu, aby se ujali dvougólového vedení. V sedmnácté minutě Třebechovice otevřely skóre zápasu, když se ujala přesná střela Jana Želízka, který se trefil přesně pod břevno domácí branky. Zhruba o deset minut později hosté navýšili své vedení, když svůj nebojácný průnik gólově proměnil Pavel Soukup. Úpici se ani nadále v zakončení nedařilo a snížení na poločasových 1:2 přišlo díky vlastnímu gólu třebechovického Davida Hrušky.

Ve druhém poločase se Úpice snažila o vyrovnání, hosté se ale prezentovali pozornou a důkladnou obranou. Ani Třebechovice ale nedokázaly využít vysunutou hru soupeře pro gólový brejk. Těsné skóre tak trvalo celý poločas a stále dávalo domácímu týmu naději na vyrovnání. Úpice ale ani v závěru zápasu nedokázala na hostující obranu vyzrát. Třebechovice tak zvítězily těsně 1:2.



Sestavy


SK Sparta Úpice
P. Luštinec [-] - T. Skála [-] , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , L. Winter [-] , T. Brus [-] , P. Břicháček [-] (68. R. Černý [-] ) , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] , J. Pich [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - P. Soukup [-] , D. Hruška [-] , J. Voltr [-] , D. Dědeček [-] , J. Želízko [-] , M. Vích [-] , M. Bíl [-] , R. Bíl [-] , M. Věříš [-] , J. Šreibr [-]

ŽK: 73. M. Hanzlík , 88. J. Marel - 86. M. Vích , 88. R. Bíl .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Lavrenčíková Jindra - JUNEK Matěj, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.