Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí otočilo zápas s Nepolisy a zimu stráví na prvním místě


Branky


0

Fotbalisté Vrchlabí se v prvním poločase brzy ujali vedení, vytvořili si i další šance, přesto prohrávali 2:1. Ve druhé půli hosté zpřesnili svoji hru a třemi góly otočili na konečných 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepolisy reagují na nevydařený vstup do zápasu

Vrchlabí se vydařil vstup do zápasu a už ve druhé minutě se ujalo vedení, když se prosadil Antonín Zajíc. Hosté si i v následujících minutách vytvořili náznaky gólových šancí, ty ale zůstaly nevyužity. Ke slovu se tak dostaly domácí Nepolisy, kterým se dokonce podařilo vývoj zápasu zvrátit na svoji stranu. V jedenácté minutě se o vyrovnání postaral záložník Michal Masák, zhruba po půl hodině hry otočil skóre na stranu Nepolis Martin Tlustý. Vrchlabí mělo i v dalším průběhu poločasu dobré šance, domácí obrana s brankářem Janem Markem ale prvnímu týmu tabulky úspěšně odolávala. První půle tak skončila vedením Nepolis 2:1.

Vrchlabí zlepšuje koncovku a vítězí

Ve druhém poločase Vrchlabí zrychlilo a zpřesnilo svoji hru, a i proto se hosté brzy dočkali kýžené odměny. V padesáté čtvrté minutě se jim podařilo vyrovnat díky proměněné šanci Lukáše Hájka, za dalších sedm minut později už Vrchlabí vedlo, když na nepřesná zakončení z prvního poločasu dal zapomenout Dominik Zdržálek. Ani Nepolisy ale nebyly bez šancí. Domácí se nadále dostávali do dobrých šancí, oproti prvnímu poločasu ale mířili pouze do brankové konstrukce, která je nyní zastavila hned dvakrát. Poslední slovo si tak vzalo Vrchlabí, které v sedmdesáté první minutě upravilo po gólu Petra Žďárského na konečných 2:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - trenér TJ Sokol Nepolisy: Soupeř příliš brzy ve druhém poločase vyrovnal na 2:2 a protože jsme si štěstí vybrali v prvním poločase, tak jsme ve druhém už trefovali pouze brankovou konstrukci. Škoda, že se alespoň jedna šance neujala, bývalo by to bylo drama až do konce.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , M. Ullmann [-] , M. Široký [-] , R. Chaloupka [-] (57. J. Lihan [-] ) - T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] , J. Smadiš [-] (76. J. Hanuš [-] ) , D. Šustr [-] , M. Masák [-] - L. Pánek [-]

FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - T. Navrátil [-] (69. M. Tauchman [-] ) , P. Žďárský [-] (80. J. Havránek [-] ) , L. Hájek [-] , D. Zdržálek [-] , J. Fink [-] , D. Mejvald [-] , A. Zajíc [-] (85. O. Matěják [-] ) , J. Pleva [-] , Š. Hančovský [-] (89. K. Jech [-] ) , M. Hanuš [-]

ŽK: 75. M. Masák - 49. J. Fink , 62. P. Žďárský , 75. D. Zdržálek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Janeček Štěpán - HRON Miroslav, MEDLÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.