3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy ve druhém poločase otočily zápas s Roudnicí


Branky


0

Roudnice se sice dostala už v prvních minutách do vedení, hosté ale nedokázali k jednomu gólu přidat i další nástavbu. Šance se tak chopili domácí, kteří dvěma góly ve druhé půli rozhodli o výhře 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Ve vyrovnaném zápase se jako první dostali do vedení hosté. Roudnice mohla slavit už v deváté minutě, když skóre zápasu otevřel přesným zakončením záložník Jakub Krejcar. Tato rychlá úvodní branka ale ani na jedné straně neodstartovala ofenzivní smršť. Spíš naopak. V následujících minutách se hráči na obou stranách do gólových šancí příliš nedostávali. To se změnilo až ve třicáté třetí minutě, kdy gólové mlčení přehlušili rozhodným způsobem Nepolisy, za které se prosadil útočník Jaroslav Vaníček. Do kabin se tak týmy rozcházely za nerozhodného stavu 1:1.

Nepolisy rozhodují slepenými góly

Rozhodující momenty přinesla úvodní čtvrthodina druhého poločasu. Nepolisy vstoupily do druhé půle velmi aktivně, zatlačily Roudnici na její polovině a čím dál víc se blížily gólu. V padesáté sedmé minutě přetavil nápor Nepolis ve vedoucí gól Michal Masák. Na domácího obránce už o tři minuty později navázal kanonýr Lukáš Pánek, který pojistil vedení Nepolis. Ve zbývající půlhodině se Roudnice nedostala ke vstřelení kontaktního gólu. Nepolisy pokračovaly ve své sebejisté hře a dovedly zápas do vítězného konce. Domácí porazili Roudnici 3:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Roudnice
Zdeněk Mikan - asistent trenéra TJ Sokol Roudnice: Do dnešního zápasu jsme nastoupili bez tří hráčů základní sestavy. Zápas rozhodlo prvních 15 minut druhého poločasu, kdy nás domácí zatlačili a vstřelili dvě branky. Na těžkém terénu se odehrál vyrovnaný zápas, bez velké fotbalové krásy. Utkání dobře řídila trojice rozhodčích. Naše trápení pokračuje.



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
L. Půlpán [-] - R. Zámečník [-] , M. Masák [-] (86. D. Šustr [-] ) , M. Široký [-] , R. Chaloupka [-] - T. Hanuš [-] , J. Smadiš [-] (74. J. Hanuš [-] ) - L. Pánek [-] , J. Vaníček [-] (71. J. Lihan [-] ) - M. Tlustý [-] , M. Ullmann [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - M. Cuberka [-] , J. Brendl [-] , M. Novotný [-] , L. Koutník [-] - J. Krejcar [-] , J. Novotný [-] (68. J. Vlnas [-] ) , T. Vlasák [-] (77. M. Klapka [-] ) , Z. Mikan [-] - M. Vítek [-] , T. Kučera [-] -

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlaváč Martin - HORSKÝ Leonard, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.