Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice otočila nepříznivý stav, dvakrát vedla, přesto s Třebší prohrála


Branky


0

Třebeš vstoupila do zápasu aktivně a po dvou minutách se dostala do vedení. Na dokázala Roudnice reagovat. Domácí se dvakrát dostali do vedení o jednu branku, díky silnému závěru se ale nakonec radovala Třebeš, která vyhrála 3:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start do zápasu

Mezi Roudnicí a Třebší se od úvodu hrálo dynamické utkání. To se potvrdilo už po dvou minutách, kdy se hosté dostali do vedení. Centrovaný balon Michala Kincla usměrnil do sítě útočník Jakub Zeman. V desáté minutě řady obou týmů o něco prořídly – domácí Josef Tomeš a hostující Martin Zbořil totiž viděli za nesportovní chování červenou kartu. To otřáslo především hrou Třebše, která vypadala z rytmu. Třebeš nenapadala soupeřovy hráče dostatečně rychle a ani v zakončení nebyli hosté přesní. Chvíli před koncem poločasu se tak podařilo Roudnici vyrovnat, když na 1:1 dával Tomáš Kučera. 

Gólová přetahovaná

Po změně stran chtěla Třebeš navázat na svoji ofenzivní hrou, kterou se prezentovala v úvodu první půle. Čáru přes rozpočet však hostům udělal ve čtyřicáté deváté minutě Jakub Krejcar, který po rohovém kopu poslal Roudnici do vedení 2:1. Třebeš se snažila nepanikařit, útočnou hrou si hosté tvořili šance a v šedesáté osmé minutě se dočkali. Po svižné kombinaci se do zakončení dostal Jakub Zeman, který druhým gólem v zápase srovnal na 2:2.

 

Pro samý útok Třebeš občas zapomínala na obranu. To se hradeckému týmu vymstilo v sedmdesáté druhé minutě, kdy Roudnice využila rychlý brejk a po druhém gólu Jakuba Krejcara se znovu dostala do vedení. Za tohoto stavu se Třebeš mohla opřít o útočnou sílu, která se ve druhém poločase dostala na hřiště. V sedmdesáté deváté minutě obešel Jan Sobotka dva hráče Roudnice a vyzval Petra Majera ke gólovému zakončení. O dvě minuty později byl v centru dění opět útočník Sobotka, který upláchl obraně Roudnice a gólem rozhodl o výhře Třebše, která porazila Roudnici 3:4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: Nesmírně dramatické utkání rozhodli naši střídající žolíci Sobotka a Majer. Jejich fotbalovému řádění od příchodu na hřiště už unavená obrana domácích nedokázala odolat. Poděkování mimo hráčů patří také všem dobrovolným trenérům mládeže ve Třebši, kteří se starají o to, že i v těchto vypjatých chvílích zápasů máme kam sáhnout.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - L. Koutník [-] , J. Novotný [-] , M. Novotný [-] , M. Cuberka [-] - L. Stoszek [-] , J. Tomeš [-] , J. Brendl [-] , J. Koblížek [-] , J. Krejcar [-] - T. Kučera [-] -

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - D. Tesař [-] , J. Zeman [-] , Z. Obst [-] (46. M. Farkaš [-] ) - L. Kordač [-] , L. Drapák [-] (57. J. Sobotka [-] ) , M. Krykorka [-] , M. Štajer [-] , M. Kincl [-] (65. J. Černý [-] ) - J. Zeman [-] (77. P. Majer [-] ) - M. Zbořil [-]

ŽK: 62. L. Stoszek - 31. J. Zeman , 63. M. Krykorka . ČK: 10. J. Tomeš - 10. M. Zbořil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klečka Ivan - NÝVLT Roman, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.