Tatran doma porazil Nepolisy


Branky


0

Po aktivním prvním poločase domácí tým ve druhém poločase polevil. Nepolisy však ze svých snah nevytěžili více než snížení na 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Tatran jde do vedení

Do zápasu lépe vstoupili hráči Nepolis, kteří se už po pár minutách ujali vedení. Ve čtvrté minutě se míč po rohovém kopu odrazil na hranici vápna, odkud vypálil nehlídaný obránce Michal Masák. Na jeho pohotovou střelu domácí gólman Jan Zítko nedosáhl, a Nepolisy se tak brzy ujaly vedení 1:0. Tatran se do zápasu dostával pozvolna, až po uplynutí prvních deseti minut se domácí dostali ke střelám, Martin Jakoubek ani Tomáš Maličký však nebyl v zakončení přesný. Přesto se domácí dočkali vyrovnání. V devatenácté minutě se centr Marcela Brože dostal k Martinu Jakoubkovi, který ještě posunul balon na Tomáše Maličkého. Ten se dlouho nerozmýšlel a přesnou střelou pod padajícím brankářem Janem Markem srovnal na 1:1. Za nerozhodného stavu se Tatran dostával do zakončení, brankáře Nepolis však domácí dlouho nedokázali překonat. I hosté měli své šance, po půlhodině hry musel domácí gólman Jan Zítko předvést zákrok, aby vytěsnil střelu hostů na roh. Několik minut před koncem prvního poločasu se nakonec Tatrnu podařilo vstřelit další branku. Ve třicáté deváté minutě se přetažený centr Davida Bartůňka snesl k Martinu Jakoubkovi, který nekompromisní ranou upravil na poločasových 2:1. 

Domácí polevují v tempu

Ve druhém poločase ofenzivní tempo domácích opadlo. Deset minut po zahájení druhé části se sice domácí dostali do nebezpečného zakončení, když David Kracík mířil jen těsně vedle hostující branky. V dalším průběhu ale domácí zvolnili a do zakončení se nedostávali tak často. Hozenou útočnou rukavici proto sebrali Nepolisy, které začaly hrozit domácí brance. V rozhodujících okamžicích ale hostům chyběla přesnost v zakončení, kvůli které se nedočkali vyrovnání. V osmdesáté osmé minutě se navíc Tatran vymanil ze sílícího tlaku Nepolis. Domácí vystihli rozehrávku soupeře a přešli do rychlého přečíslení, které vedl Josef Marek. Ten ještě posunul balon Romanu Polákovi, který odrazil své zakončení o tyč a zvýšil vedení Tatranu na 3:1. V závěru se domácí dopustili penaltového faulu, po kterém na 3:2 snížil Martin Tlustý, další gól už ale hosté nepřidali a Tatran se mohl radovat z výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Vyrovnaný zápas na těžkém terénu. Po poločasovém vedení 2:1 jsme přestali hrát a pouštěli soupeře do šancí. Děkovat můžeme pouze jejich nemohoucnosti a gólmanovi Zítkovi. Uklidňující třetí gól přišel tři minuty před koncem, hosté pak už pouze korigovali z penalty. Vydřené vítězství.




Počet diváků: 120. Rozhodčí: Franěk Tomáš - VÍTEK Pavel, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.