L. Pánek 19.
L. Pánek 80. (p.)
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště zvítězilo na hřišti Nepolis


Branky


19. L. Pánek , 80. L. Pánek (p.) - 15. J. Fidra , 16. J. Winkler , 63. M. Winkler
0

Týništi se vydařil vstup do zápasu a po šestnácti minutách vedlo o dvě branky. Ve druhém poločase hosté lehce polevili ve svém tempu, díky třetímu gólu přesto dovedli zápas do vítězného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týniště se brzy ujímá vedení

Fotbalistům Týniště se vydařil vstup do zápasu a brzy se ujali vedení. V patnácté minutě padla první branka, když Jan Fidra překonal domácího gólmana Jana Marka ze standardní situace. Jen o minutu později se mohli hosté radovat podruhé. Zaváhání domácí obrany využil týnišťský Jan Winkler, jehož zakončení si do vlastní sítě ještě tečoval domácí obránce Michal Široký. Nešťastnou dvouminutovku domácí částečně odčinili v minutě devatenácté, kdy kontaktní branku vstřelil domácí útočník Lukáš Pánek. Za stavu 1:2 se hosté lehce zalekli a více se soustředili na defenzivu. Nepolisy se tak dostaly více do hry, v prvním poločase už ale další branka nepadla.

Hosté udrželi svůj náskok

Ve druhém poločase domácí pokračovali ve svých snahách o vyrovnání. Ze své herní převahy však dlouho nedokázali vytěžit potřebný gólový efekt. Zhruba po hodině hry se navíc hosté dostali znovu do dvougólového vedení. V šedesáté třetí minutě se totiž k přímému kopu postavil Marek Winkler a jeho střela se zastavila až v domácí síti. Nepolisy se znovu dostaly do kontaktu v deset minut před koncem, kdy pokutový kop proměnil dvougólový Lukáš Pánek. I Týniště v závěru kopalo penaltu, díky kterému se mohlo dostat do rozhodujícího náskoku, Martin Pavlas však penaltu neproměnil. Nepolisy tak do posledních minut chovaly šanci na vyrovnání, domácí ale ze své hry vyrovnání nevytěžili. Týniště zvítězilo na hřišti Nepolis 2:3.



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - M. Masák [-] , M. Široký [-] , R. Chaloupka [-] , R. Zámečník [-] - D. Šustr [-] , T. Hanuš [-] , J. Lihan [-] , J. Hanuš [-] (46. P. Motyčka [-] ) - L. Pánek [-] , M. Ullmann [-] (30. J. Vaníček [-] )

SK Týniště nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - J. Fidra [-] , J. Winkler [-] , A. Tomášek [-] , M. Winkler [-] , Š. Ráček [-] (83. M. Pavlas [-] ) , M. Matoušek [-] , T. Voda [-] , M. Václavík [-] , M. Horák [-] , J. Hladík [-]

ŽK: 62. R. Zámečník , 73. M. Masák , 86. J. Marko - 30. J. Fidra , 69. J. Hladík , 80. A. Tomášek , 92. T. Voda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mlynář Michal - GEREG Tomáš, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.