2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy díky prvnímu poločasu zdolaly Nový Hradec


Branky


0

Po prvním poločase, ve kterém si Nepolisy vytvořily dvougólový náskok, hosté upustili ze své aktivity a dalši šanci Novému Hradci na zdramatizování zápasu. Nakonec Nepolisy uhájily jednogólový náskok a porazily Nový Hradec 2:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepolisy se dostávají do vedení

Fotbalistům Nepolis se vydařil vstup do zápasu a hosté se už po deseti minutách ujali díky trefě Marka Ullmanna vedení. Brzká vstřelená branka fotbalisty Nepolis posílila i do dalších minut prvního poločasu. Bez šancí nebyli ani domácí, kteří však hostujícího gólmana Jana Marka překonat nedokázali. Po půlhodině hry tak mohli znovu udeřit domácí, kteří díky přesné trefě Lukáše Pánka zdvojnásobili své vedení. Ve zbývající čtvrthodině prvního poločasu Nový Hradec nenašel gólovou odpověď na vedení Nepolis, a poločas tak skončil 0:2 pro hosty. 

Stíhací jízda Nového Hradce

Ve druhém poločase se Nepolisy nikam nehrnuly. Hosté měli díky dvěma gólům nahráno, a proto přenechali útočnou iniciativu domácím. Držení míče však Novému Hradci vyrovnání nezaručilo. Nepolisy pozorně bránily a nebály se využívat rychlé protiútoky do otevřené obrany soupeře. Nový náboj zápasu dodala padesátá sedmá minuta, kdy se Novému Hradci podařilo díky brance Pavla Vopálky snížit na kontaktních 1:2. Další překážu v cestě za vyrovnáním ale domácím přinesla šedesátá devátá minuta, kdy si Nepolisy vzaly díky druhé trefě Lukáše Pánka zpět své dvougólové vedení. Ani to však Nový Hradec nepoložilo. Domácí se nadále snažili o vstřelení branky a deset minut před koncem se po gólu Gejzy Bendiga znovu dotáhli na rozdíl jediné branky. Za stavu 2:3 se Nový Hradec usadil na polovině soupeře a ve zbývajících minutách nebezpečně ohrožoval branku Nepolis. Obrana Nepolis však odolala a hosté zvítězili 2:3. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - trenér TJ Sokol Nepolisy: Když venku vedete v poločase 0:2, tak v hlavě není nic jiného, než myšlenka na udržení výsledku a podle toho se odvíjel celý druhý poločas. To jsme se soustředili na brejky a tlačili hodiny kupředu. Možná jsme měli v závěru i štěstí, ale to k fotbalu patří a my jsme body už sakra potřebovali.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Šebesta [-] - M. Šmíd [-] , G. Bendig [-] , A. Jarotek [-] , O. Vik [-] , L. Jarotek [-] , T. Matějka [-] , L. Lang [-] (46. P. Vopálka [-] ) , F. Linder [-] (71. J. Kašpar [-] ) , M. Páter [-] , M. Kotouček [-]

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Chaloupka [-] , M. Široký [-] , M. Masák [-] , R. Zámečník [-] - J. Hanuš [-] (89. P. Motyčka [-] ) , D. Šustr [-] , T. Hanuš [-] - M. Ullmann [-] , L. Pánek [-] , J. Lihan [-] -

ŽK: 74. M. Kotouček , 86. A. Jarotek - 60. M. Široký , 67. M. Masák , 86. L. Pánek , 89. J. Lihan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Žerovnický David - NÝVLT Roman, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.