Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice jasně porazily Vrchlabí


Branky


11. P. Kuta , 20. P. Kuta , 25. J. Žahourek , 33. P. Kuta , 78. P. Kuta , 87. R. Kašprišin - 43. J. Fink , 47. V. Janda
0

Kunčice v prvním poločase výrazně nakročily za třemi body, když se do sítě soupeře trefily hned čtyřikrát. Ve druhém poločase domácí přidali další dvě trefy a jasně zvítězily. Na výhře se čtyřmi góly podílel útočník David Kuta. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kunčice budují rozhodující náskok

Kunčice se v zápase s Vrchlabím předvedly ofenzivní hrou, kterou podpořily i góly. Domácím se vydařila první půle, ve které výrazně nakročili za třemi body. Skóre se poprvé měnilo v jedenácté minutě, kdy hostujícího gólmana Davida Tuže překonal David Kuta. Útočník Kunčic se rozehrával k velkému výkonu a ve dvacáté minutě přidal i druhý gól. O pět minut později napřáhl ke střele z úctyhodné vzdálenosti Jiří Žahourek a jeho přesný projektil skončil v síti Vrchlabí. Kunčice se tak dostaly do pohodlného tříbrankového náskoku, který ve třicáté třetí minutě ještě zvýšil David Kuta, který gólem na 4:0 zkompletoval hattrick. Na gólovou smršť Kunčic našli hosté jedinou odpověď. Ve čtyřicáté třetí minutě se za obranu Kunčic dostal Jan Fink, který překonal domácího gólmana Jiřího Holého a snížil na poločasových 4:1. 

Domácí pojišťují vedení

Na začátku druhé půle hosté naznačili možnou dramatizaci zápasu, když dvě minuty po zahájení poločasu snížil na 4:2 Václav Janda. Případný obrat si hosté zkomplikovali o další minutu později, když za diskuse s rozhodčím viděl druhou žlutou kartu Lukáš Hawel, a Vrchlabí tak muselo dohrávat v deseti. I přes početní oslabení hrálo Vrchlabí nebojácně. Hosté neměli jinou možnost, a proto hráli na riziko. Snažili se o rychlou kombinaci a několikrát se dostali i do zakončení, gólmana Holého však nepřekonali. Kunčice využívali vysunuté hry Vrchlabí a podnikaly rychlé protiútoky do otevřené obrany soupeře. Ani domácí ale nebyli ve svém zakončení přesní. V sedmdesáté třetí minutě se navíc síly na hřišti vyrovnali, a to kvůli druhé žluté kartě domácího Jakuba Mrázka. Klid do závěrečných minut zápasu dodal domácímu týmu David Kuta, který v sedmdesáté osmé minutě vstřelil svoji čtvrtou branku v zápase a zvýšil na 5:2. Definitivní podobu výsledku dodal tři minuty před koncem Radim Kašprišin, který se dostal před brankou Vrchlabí k dorážce a upravil na konečných 6:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Zápas jsme měli pod kontrolou a vedli jsme 4:0,v závěru první půle jsme polevili a hosté skórovali,hned v úvodu druhé půle přidali druhou branku a naši kluci znervózněli a nehráli dobře až naše pátá branka čtvrt hodiny před koncem utkání přinesla klid a v závěru jsme přidali ještě jeden úspěch.Na těch hluchých místech v naší hře musíme zapracovat.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - J. Pechar [-] , D. Šolc [-] , T. Zákravský [-] (74. R. Kašprišin [-] ) , P. Koza [-] - D. Hamák [-] , D. Denk [-] , J. Laštovička [-] , J. Žahourek [-] - M. Štěpan [-] (33. J. Mrázek [-] ) , P. Kuta [-]

FC Vrchlabí
D. Tuž [-] - T. Navrátil [-] , L. Hájek [-] (46. L. Mejsnar [-] ) , O. Matěják [-] (70. J. Panýr [-] ) , O. Renner [-] (74. D. Bürger [-] ) , J. Fink [-] , D. Mejvald [-] (46. V. Janda [-] ) , A. Zajíc [-] , J. Pleva [-] , M. Tauchman [-] (66. K. Jech [-] ) , L. Hawel [-]

ŽK: 44. J. Mrázek , 55. P. Kuta , 59. J. Žahourek - 21. L. Hawel , 32. J. Pleva , 36. J. Fink , 71. A. Zajíc , 81. K. Jech . ČK: 73. J. Mrázek - 48. L. Hawel .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mucha Tomáš - KOS Kristian, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.